a tak poważnie to same tu śmieszne postacie występują i na żywo podobnie gadajoooo, więc się nie przejmój

Rozumiem, że Szarlotka i Ciacho to synonimy. Mówisz, że Ciachu się nie odmawia? A może ty sama nie wiesz jaka jesteś naprawdę? A może ta prawda niepotrzebna wcale ci?Szarlotka pisze:no wieta co.... CiachO miałoby nie wypić...prosze dopisać mnie do listy
Suwak Ty coś kombinujesz, juz ja to wiem i Ty to wieszlepiej żebyś sam się pochwalil gdzie Cię wyprodukowali albo w jakim magazynie leżysz. Bo wiesz albo jak nie wiesz to się dowiesz, CiachU się nie odmawia
Piotras, a co wy na tych zlotach robicie nowym?Piotras pisze:Mina Ci zrzednie jak się pojawisz na jakimś zlocie bez gorzałysuwak pisze:Ale wesoło tu z wami
Ocho, zdaje się, że Kolczyku zaocznie zahaczyłeś zaliczkowo flaszencję i tak ci zostało. Baza powiadasz? Z tego co się doczytuję na forum BAZA, to dość istotny element zabawy, konkretnie wpływający na poziom emocjonalny spotkań forumowiczów. Prawdopodobnie przechowywany jest w szklanych opakowaniach z wąską szyjką, zamykaną kapslem, korkiem, albo zakrętką w stylu twist.Ruda i Piotr pisze:Rozumiem, że z Rudą mam sprawę póki co, a nie z Piotrem. Ruda, dla mnie ząbki to nie nowinka, mam ich tyle co kółka w rozrządzie VFR i pewnie wiesz, że są niezniszczalne. Ale jako nowy staję na końcu i sprawiam grzecznie wrażenie przykładnie zgaszonego.Szarlotka pisze: Suwak bo jak się Rudai
wezmą za Ciebie, to z ząbków wyskoczysz
KolczyK pisze:same tu śmieszne postacie występują i na żywo podobnie gadajoooo, więc się nie przejmójpoidstawą jest BAZA, co to baza dowiesz siępewnie niebawem, gdy swą biało czerwoną PL VFRą podlecisz na najbliższe spotkanie, a może biało czerwonym maluchem ? albo lepiej 125p, toż to kawał historyji. szczerze zachęcam do niekonwecjonalnych słów, wyrażania szczerej opinnii jak dotychczas.
Pogrzebałem w poszukiwarce i zdaje się, że masz na myśli to: viewtopic.php?t=2480&highlight=zosiaPiotras pisze:Była Zosia to tera jest Suwak
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości