mam nadzieję, że się grubo mylisz...Kórnik pisze:Ale jedno jest pewne kto sie nie przewróci ten się nie nauczy
Witam Wszystkich!
- Kornik
- ostry klepacz

- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Ja się nauczyłem czegoś, że niewarto się przewracac bo to troche kosztuje, coprawda wczoraj sie przewróciłem i nic nie bylo ale to byla parkingowka, zachaczylem kolanem o śpiwór
i machnalem panterke przez VFRkę 
Ale Igor ucz się na cudzych błędach
np moich 
Ale Igor ucz się na cudzych błędach
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
-
dadu29
- bywalec

- Imię: Darek
- Kontakt:
czesc...wedlug mnie vfr jest idealnym moto na rozpoczecie przygody z nauka jazdy na tego typu motorkach...ja mam swoja dopiero rok i tez sie ucze,ale nie mam zadnych problemow z opanowaniem moto..trzeba panowac nad emocjami i tyle.jesli mialbym zmienic moto to tylko na vfr-tylko mlodsza..pozdrawiam..
- Radosław
- bywalec

- Imię: Radosław
- Kontakt:
Vitajcie Mrf, Kórniku, Szarlotko, również Gorąco vitam Ola i Serdecznie Pozdrawiam. Bardzo jest mi Miło
To prawda, już nie tylko zakochany w RC46, tak bez możliwości posiadania Motorka... Teraz już mam taki, i to od Rommiego;) Nic dodać niż ująć
Na razie jestem w szoku pozakupowym, zadowolony, a jakże... Wspaniała maszyna! Jak na tą chwilę moc dla mnie olbrzymia, obrotomierz jeszcze nie widział 6-tki, to z czasem... A budzik połowy skali nie przeskoczył...
Uśmiech od ucha do ucha
Żebym tylko miał więcej czasu... Dziś mycie, woskowanie...
I krótka przejażdżka, deszcz mnie dopadł...
Pozdrawiam Mocno Całą Gromadkę!!!
To prawda, już nie tylko zakochany w RC46, tak bez możliwości posiadania Motorka... Teraz już mam taki, i to od Rommiego;) Nic dodać niż ująć
Pozdrawiam Mocno Całą Gromadkę!!!