Pozdrowionka z Czestochowy
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
To dajcie znać jak coś takiego będziecie organizowali. Bieszcady to moje ukochane góry.Klarkson pisze:To co na wiosne lecim spowrotem Ustrzyki Gorne - Cisna
A widziałeś moje dreptanie po Jurze i skałkach? http://www.pmlc.com.pl/vfr/jura
szerokości
[ Dodano: 2006-11-09, 00:27 ]
A ty SOWA, też łazisz po skałkach?SOWA pisze: A może się wspinasz
- Klarkson
- pisarz
- Kontakt:
Bieszczady mają cos w sobie i my tam jeszcze wrocimyppamula pisze:To dajcie znać jak coś takiego będziecie organizowali. Bieszcady to moje ukochane góry.

Niezle foty - jakies znajome te okoliceppamula pisze: A widziałeś moje dreptanie po Jurze i skałkach? http://www.pmlc.com.pl/vfr/jura
szerokości

Klarkson
nie było aż tak źle, ani na chwilę nie zjechaliśmy z asfaltuKlarkson pisze: Tylko moze tym razem nie pozwole Buli`emu prowadzic, bo ostatnio przekonal mnie, ze choc VFR to nie enduro,

może tym razem zadamy trochę szutru ????
poniżej kilka fotek z wyjazdu.
pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Klarkson
- pisarz
- Kontakt:
Nooo, to ciekawe skad sie wzielo bloto na moim kasku ?buli pisze: nie było aż tak źle, ani na chwilę nie zjechaliśmy z asfaltu![]()

A zmiesci Ci sie nacinarka do opon do plecaka ?buli pisze: może tym razem zadamy trochę szutru ????

Fotki miodne, w sam raz na taką pogodę jak za oknem. Milo sie wspomina... zwlaszcza serpentyny.buli pisze: poniżej kilka fotek z wyjazdu.
Klarkson