Coś mi się w sobotę rzuciło w oczy w Ząbkach właśnie w takim malowaniu. Stała i wygrzewała się na słoneczku.
Witajcie najszczęśliwsi z motocyklistów :P
- zachtomasso
- teksciarz

-
DaVeeD
- bywalec

- Kontakt:
WOW
Po prostu mje przytkało... Heh, moja niebieska, i w sobote chyba rzeczywiście stała na słońcu
A no bo w sobote rozbierałem ją na części pierwsze coby ją dokładnie pooglądać, a potem
nad Zegrze do Nieporętu zrobić pare km. Czemu nie wpadłeś?
Jak była VFR byłem i ja
Jeszcze raz wielkie
za spostrzegawczość

- zachtomasso
- teksciarz

Spoko. Po prostu przejeżdzałem na 4 kołach z wielką drabiną na dachu
Takie nowe "weekendowe" zajęcie.
A zobaczyłem ją w ostatnim momencie, bo lookałem w lewo chcąc znaleźć jakąś uliczkę do przebicia się do Ks.Skorupki. I nie znalażłem bo za daleko juz byłem, ale za to rzuciła mi się VFRka
jakbym mial więcej czasu i był sam, to na bank mialbyś "odwiedziny"
Daleko nie mamy więc jeszcze pewnie sie spotkamy pogadać i poglądać sprzęty (tylko bez skojarzeń bo to ostatnio na tym forum modne
)
pozdrawiam i lece do domu bo mnie ochrona z roboty zaraz wywali
A zobaczyłem ją w ostatnim momencie, bo lookałem w lewo chcąc znaleźć jakąś uliczkę do przebicia się do Ks.Skorupki. I nie znalażłem bo za daleko juz byłem, ale za to rzuciła mi się VFRka
Daleko nie mamy więc jeszcze pewnie sie spotkamy pogadać i poglądać sprzęty (tylko bez skojarzeń bo to ostatnio na tym forum modne
pozdrawiam i lece do domu bo mnie ochrona z roboty zaraz wywali
CB650F
był: VFR 750 F RC 24 '88 Hand Made Police Version
był: VFR 750 F RC 24 '88 Hand Made Police Version