Kilka słów na przywitanie :)
- Heroinka :D
- pisarz
- Kontakt:
- whitespirit
- pisarz
- Imię: Bartosz
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Vitam cieplutko jak na morsa przystało, z północnych rubieży.
Oczy mnie sie psują chyba ze starości bo potrzebowałem 45 minut i okularów dziadka, zeby przeczytać Twój post. Ufffff ale się udało, z tym, ze to przedostatni raz.
To nawet niezła metoda jak nie chcesz, zeby Twoje posty czytali geriatrycy
Okrutnie fajnie, ze podzielasz nasze 4um-owe poglądy na temat VFR, jeszcze fajniej, ze do nas dołączyłaś. Gratuluje siły perswazji odnośnie wyboru motocykla, a Twojego mężczyzne wpisujemy in blanco do klubu Pierdół
Mam nadzieję, że bedziesz się tu dobrze czuła.
Ponieważ byłem wtedy na stacji CPN w Częstochowie uznaje, ze znamy się juz z widzenia
Oczy mnie sie psują chyba ze starości bo potrzebowałem 45 minut i okularów dziadka, zeby przeczytać Twój post. Ufffff ale się udało, z tym, ze to przedostatni raz.
To nawet niezła metoda jak nie chcesz, zeby Twoje posty czytali geriatrycy

Okrutnie fajnie, ze podzielasz nasze 4um-owe poglądy na temat VFR, jeszcze fajniej, ze do nas dołączyłaś. Gratuluje siły perswazji odnośnie wyboru motocykla, a Twojego mężczyzne wpisujemy in blanco do klubu Pierdół

Mam nadzieję, że bedziesz się tu dobrze czuła.
Ponieważ byłem wtedy na stacji CPN w Częstochowie uznaje, ze znamy się juz z widzenia

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS