Witam wszystkich serdecznie !
Wiedziałem, że w końcu to usłyszymy (przeczytamy). Dobra decyzja.ppamula pisze:mam zamiar niedługo wrócić da trasy.
Nic dodać, nic ująć.Daniel VTS pisze:Skoro jedna jaskółka wiosny nie czyni, to i jedna wywrotka nie sprawi porzucenia "fachu"
[ Dodano: 2007-03-18, 20:14 ]
wojciechgor, sorka za off top, ale ten "piotrkowy" temat wciąż jest gorący.
-
- klepacz
- Kontakt:
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
wojciechgor, jak widzisz nasz klub albo nasza mini społeczność to coś więcej niż tylko uzytkownicy motocykli HONDA VFR. To takie bractwo, które wzajemnie sobie gotowe nieść pomocprzy wszelkich potrzebach. I tych motocyklowych i nie tylko. A wśród nas są również tacy którzy albo już nie mają VFR, albo jeszcze nie mają. to nam nie przeszkadza. Trafiłeś więc w niezłą rodzinę. Zobaczysz na pierwszym zlocie czy spotkaniu. nawet w ogólno motocyklowym klubie Dwa Koła staliśmy się dość widoczną grupą.
Trudno powiedzieć z jakiego powodu tak się stało ale po prostu wśód nas są fajni ludzie. Wszystki za to cześć
Trudno powiedzieć z jakiego powodu tak się stało ale po prostu wśód nas są fajni ludzie. Wszystki za to cześć

- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Północ już witała - to i ja się dołączam do powitań (morsy nie należą do szybkich zwierząt). Sądząc po avatarze nie tylko VFRę masz fajną
Mamy taką śmieszną sekcję na północy pt. VFR-OC NORTH Viking SEXszyn więc gdybyś kiedyś jadł rybę, miał pradziadka Vikinga, lepił bałwana ze śniegu zimą lub miał kontakt intymny z eskimoską - to śmiało możesz się do nas zapisać, a w każdym przypadku śmignąć w tę stronę.
Baw się tu dobrze

Mamy taką śmieszną sekcję na północy pt. VFR-OC NORTH Viking SEXszyn więc gdybyś kiedyś jadł rybę, miał pradziadka Vikinga, lepił bałwana ze śniegu zimą lub miał kontakt intymny z eskimoską - to śmiało możesz się do nas zapisać, a w każdym przypadku śmignąć w tę stronę.
Baw się tu dobrze
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- wojciechgor
- Kontakt:
Dzięki serdeczne za wszystkie powitania !
Za wytłumaczenie, gdzie są 2 OO też dzięki.
No, ale się, żesz w mordę, pogoda zepsuła i raczej kiepsko z jeżdżeniem przez ostatnie parę dni. Ma być lepiej w okolicach piątku, na co pewnie nie tylko ja z utęsknieniem czekam.
Za wytłumaczenie, gdzie są 2 OO też dzięki.
No, ale się, żesz w mordę, pogoda zepsuła i raczej kiepsko z jeżdżeniem przez ostatnie parę dni. Ma być lepiej w okolicach piątku, na co pewnie nie tylko ja z utęsknieniem czekam.
Z widlastym pozdrowieniem
--
Wojciech G.
Wawa zone, VFR750F '95 + IXIL.
--
Wojciech G.
Wawa zone, VFR750F '95 + IXIL.