Witam :):):)

Nie mam obecny 2xGSX-R600. Tylko mam Suzuki DR-Z400SM. Może teraz weekend na targi MBS? Ah, mam kubek który dostałam od Gienio

WiktorVFR, masz jakiś problem?

mrf, jasne. Tylko przekaź mnie - kiedy będzie i gdzie. Na 50% przyjade

Gienio, przestań -> "PS: nie polecam osobom o slabym sercu siadac z Katanka na moto". Naprawdę Gienio to żart

"No ja trzymam kciuki ze w tym sezonie na Triumphie to bedzie pierwsze miejsce" - haaaa!! Pamiętasz, nie udało się w sezonie 2007. A teraz... zobaczymy

Wizard, wieeeeem! Widziałam Cie jak byłeś w Warszawie i zrobiłam foto na pamiątke. Wiem że to mój eks

mikiet, "mam małe pytanie-jak można jeść bez sera pizze?:D" Lubię ser, ale tylko zapiekanki (gorąco, a zimne NIE!). Jeszcze nie lubię jeść zimne ser np z lodówki. Pizza z serem to mi nie smakuje, bez sera to strasznie mi smakuje naprawdę! Dziwne? Nie?
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Vikingowie Vitaja z przeciwpołoznej strony, miło nam że dołączyłas do nas.
Mam nadzieję że będziesz się tu dobrze czuła i że polatamy wspólnie
Życze... takich rzeczy sie nie mówi zeby nie zapeszyć, ale będziemy trzymac kciuki
pozdrawiam
Mam nadzieję że będziesz się tu dobrze czuła i że polatamy wspólnie
Życze... takich rzeczy sie nie mówi zeby nie zapeszyć, ale będziemy trzymac kciuki
pozdrawiam
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- whitespirit
- pisarz
- Imię: Bartosz
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
Witaj Monika ! Pewnie nie pamietasz ale mielismy okazję się spotkać - byłem u Ciebie z kumplem oglądać Twoją fał-ef-erkę. Nie kupił... Nic nie szkodzi, ma juz swoją wymarzoną a ja się cieszę że miałęm okazję Cie poznać ! Jesteś na prawdę wyjątkowa ! Do zobaczenia !
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt: