Witam
- vicctor
- zadomowiony
- województwo: wielkopolskie
Witam
Witam Wszystkich,
Od jesieni jestem posiadaczem VRF800i. Prawdę powiedziawszy to mój pierwszy motor. Wiem wiem, to niezbyt rozsądne żeby zaczynać od ciężkiej i co by nie mówić dosyć mocnej maszyny, ale cóż. Prawda jest taka, ze przeglądając różnej maści inne wynalazki nic mnie nie mogło przekonać. Albo jakość nie ta, a to wygląd nie bardzo, albo... a bo ja wiem co, po prostu wsiadłem na tą maszynę i zawsze porównywałem ją z VFR'em.
Teraz wszyscy składają kondolencje mojej rodzinie a ja czekając na wiosnę odwiedzam wieczorami garaż delektując się moją czarną perłą.
Też tak macie, czy coś ze mną nie tak?
Pozdrawiam
Vicctor
Od jesieni jestem posiadaczem VRF800i. Prawdę powiedziawszy to mój pierwszy motor. Wiem wiem, to niezbyt rozsądne żeby zaczynać od ciężkiej i co by nie mówić dosyć mocnej maszyny, ale cóż. Prawda jest taka, ze przeglądając różnej maści inne wynalazki nic mnie nie mogło przekonać. Albo jakość nie ta, a to wygląd nie bardzo, albo... a bo ja wiem co, po prostu wsiadłem na tą maszynę i zawsze porównywałem ją z VFR'em.
Teraz wszyscy składają kondolencje mojej rodzinie a ja czekając na wiosnę odwiedzam wieczorami garaż delektując się moją czarną perłą.
Też tak macie, czy coś ze mną nie tak?
Pozdrawiam
Vicctor
Brak mi koncepcji na fajną stopkę. Ale pracuję nad tym zagadnieniem.
- zaba80r
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: poza granicą Polski
Re: Witam
Vielkie joł....kupiłeś ciesz się a reszcie nic to tego. Lataj rozsądnie i tyle w temacie. Pzdr
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- Czaro vfr RC36
- teksciarz
- Imię: Czarek
- województwo: warmińsko-mazurskie
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
-
- teksciarz
- Imię: Jakub
- województwo: kujawsko-pomorskie
Witam serdecznie mam identycznie. Też kupiłem swoją wymarzoną vfr w listopadzie. Też w rodzinie wielkie halo. Teraz jak jestem tylko u rodziców to idę do garażu sobie chociaż posiedzieć na moim wymarzonym sprzęcie. Byle do wiosny!!!! Kiedy koniec Zimy????
- Marsel
- pisarz
- Imię: Marceli
- województwo: łódzkie
siemano, rozsądek zawsze z przodu i pokora a będzie banan nieustający
Żyć szybko, umrzeć późno ...
http://babelkowy-swiat.pl/
http://babelkowy-swiat.pl/
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolego 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- BLICHARVFR
- teksciarz
- Imię: Adrian
- województwo: kujawsko-pomorskie
Witka 

- kifer
- pisarz
Cześć.
Będzie dobrze! Mamy tak samo! Za chwilę koniec zimy, szczególnie ostrożnie dawaj na samym początku, a potem będzie już tylko lepiej.
Będzie dobrze! Mamy tak samo! Za chwilę koniec zimy, szczególnie ostrożnie dawaj na samym początku, a potem będzie już tylko lepiej.
"Pracując ciężko po osiem godzin dziennie możesz w końcu zostać szefem i zacząć pracować po dwanaście." - Robert Frost
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitac poVitac

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE