najmniejsze odnotowane - nie cale 5 litrow na 100 km , trasa bez odwijania praktycznie jedna pozycja menety po krajowej 7, predkosc przelotowa 160 , srednio pali 6 litrow w miescie przy normalnej jezdzie, 6 litrow podczas dluzszych przelotow do 200 km/h , gumowanie i ostra jazda nawet 7 litrow, mowa tu o modelu sc28 na gaznikach, spalanie oleju okolo 200 ml na 1000 kmkiki pisze:ale ile paliła cbr-ka??:)
a vfr mnie ostatnio zaskoczyla bo wskaznik paliwa ostro oszukuje, pokazywal pusty zbiornik a jeszcze sporo bylo, liczylem na kontrolke rezerwy niestety ta juz nie dziala i takim sposobem stalem w trasie i zaginalem 3 km do stacji paliw po litra paliwa

a dzis znow mnie nastraszyla, trenowalem gumy, postawilem bardzo wysokiego piona, w polowie gumy silnik spadl z obrotow a motocykl mi sam opadl, zadusil sie nie chcial wkrecac, zadyma taka ze nie bylo widac nawet motocykla, co sie okazalo rzygnela sobie olejem w odme, odma w filtr powietrza, i poszlo w gazniki, na szczescie po 2 minutach krecenia odciny przepalila ten olej ale czeka mnie czyszczenie filtra, juz sie balem ze zajebalem silnik ale na szczescie to tylko ostrzezenie, musze cos z ta odma pomyslec bo gumowac nie idzie tak jakbym chcial