POMÓŻCIE OCENIĆ OPONY.
-
- klepacz
- Kontakt:
- Vlaad
- klepacz
- Kontakt:
Wiem, ?e s? problemy ze znalezieniem 16'. W zwi?zku z tym tanie nie s?. Napisz jak si? sprawuje nabytek. Zapewne b?dzie lepszy ni? tak samo stary, ale ?ysy kape?. Jak wspomnia? Pawel, to wyb?r "mniejszego z?a". W temacie "opony, hamulce, zawieszenie" jestem bezkompromisowy i nie uznaj? p???rodk?w, ale to m?j wyb?r.
-
- klepacz
- Kontakt:
-
- Administrator
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
ja my?le ?e mnie nie sta? na nowe opony. Fakt mo?na powiedzie? ?e "w takim razie zemie? moto na Jawe" nie pracuje i kwota rz?du 800 z? to dla mnie ogromna suma. Je?eli kogos sta? jestem jak najbardziej zwolennikiem kupowania nowych opon, je?eli nie trzeba kombinowa?. na razie opony zmienia?em raz na CB 400 i to na u?ywki, nie narzeka?em wiec i teraz zapewne mnie to czeka.
Dla hardcoru dodam ze raz mia?em za?o?? opone d?tkow? bez dentki na feldze bezd?tkowej i te? lata?o dobrze. Wiem ze to full HC ale c??...life.
Dla hardcoru dodam ze raz mia?em za?o?? opone d?tkow? bez dentki na feldze bezd?tkowej i te? lata?o dobrze. Wiem ze to full HC ale c??...life.
-
- klepacz
- Kontakt:
Wi?c tak dosta?em dzisiaj opon? , pierwsze wra?enie wygl?dowe dobre opona ma w?oski itp wida? ze nie u?ywna , pojecha?em na mona? i wywya?anie .Wra?enia z jazdy s? du?o lepsze niz na starej oponie , pr?bowalem zblokowa? prz?d i nie daje sie tak ?atwo tego zrobi? jak wcze?niej ,po winkielkach sie nie k?ad?em bo nie by?o gdzie .Wieczorem jade na trask? wytestowa? .A co do tych le?akowanych opon to pan w firmie gdzie zakladali mi t? gumk? mowi? ze ka?da nowa opona jast pokrywana jakims specyfikiem podobnym do lakieru kt?ry chroni gume przed utrat? w?asciwo?ci i wietrzeniu?? nie wiem czy to prawda ale mowi? to bardzo przekonywuj?co .Jak narazie jestem bardzo zadowolony z tej opony pomimo tego ze by?a le?akowana.polecam
Uxy kupuj smia?o
[/scroll]
Uxy kupuj smia?o

- Pawel
- pisarz
- Kontakt:
Z tym zabezpiecznem to jest racja, dlatego uwa?aj na wiklach i stopniowo zwi?kszaj przechy? motocykla w zakr?cie.seba_VF750FR pisze:ka?da nowa opona jast pokrywana jakims specyfikiem podobnym do lakieru kt?ry chroni gume przed utrat? w?asciwo?ci i wietrzeniu??
Pawel
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...
-
- klepacz
- Kontakt:
-
- klepacz
- Kontakt:
Rafa? z tego co wiem to wszystkie jakie mia? na aukcjach juz posz?y...ledwo si? za?apa?em .oto jego strona allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=4871407 ,kole? spoko zadzwo? a napewno co? znajdzie
ka?da nowa opona jest pokryta jakim? djabelstwem (dla tego tak si? blyszcz? ). Trzeba uwa?a? po monta?u i nie szale? do czasu a? ta warstwa si? zetrze.
Co do opon to sam wiele razy u?ywalem u?ywki (sprawa kasy - jak u wi?kszo?ci)
Trzeba uwa?a? co si? kupuje bo znajomy kupil super opon? u?ywana z gl?bokim bie?nikiem jak si? potem okazalo - nacinan? (a? kord bylo wida? na wierzchu)
Wiem jedno, ?e nast?pne kapcie dla mojej VFR-y b?d? n?wki. Miego ?migania Seba
Co do opon to sam wiele razy u?ywalem u?ywki (sprawa kasy - jak u wi?kszo?ci)
Trzeba uwa?a? co si? kupuje bo znajomy kupil super opon? u?ywana z gl?bokim bie?nikiem jak si? potem okazalo - nacinan? (a? kord bylo wida? na wierzchu)
Wiem jedno, ?e nast?pne kapcie dla mojej VFR-y b?d? n?wki. Miego ?migania Seba

RClomza.pl