i po zaspokojeniu tej ciekawości leję sobie z tym większym spokojem to co zalecił producent

Cześć Tomku - na kolejnym forum się spotykamytomekrvf pisze:Teraz jeżdzę na takowym oleju(tzn jeździłem ostatni raz 27.12.2009brii pisze:Przy okazji - znalazłem taki olej:
http://www.elf.com.pl/pro...e/silniki-4.htm
Brak niestety przy nim kart produktu dokładnie opisującej jego właściwości.
Tak się zastanawiam czy nie zalewać go do VFRki zamiast Motula 7100 - jest dwa razy tańszy, a jeśli idzie o oleje samochodowe to zawsze korzystałem z Elfów i spisywały się jak należy (w przeciwieństwie do zupy pt.: "Magnatec" ) Macie jakieś opinie?). Oczywiście po 3kkm nic nie można powiedzieć ale jak sam napisałeś, Elf jest dobrą firmą.
mors, - zgadzam się - w tym linku chodziło mi o tabelkę z końca, bo reszta marketingowej nawijki jest praktycznie taka sama przy każdym olejumors pisze:pamiętajmy, ze ULOTKA REKLAMOWA jest tylko ulotką reklamową i najczęściej wszystko tam jest si - pozwoliłem sobie ją przeczytać i lekko obraża moją inteligencję któa i tak jest niewielka
Zgadza się - nie ma sensu kupować najtańszego oleju (jakość), tak samo jak nie ma sensu kupować najdroższego (często stosowana przez producentów technika poprawiania samopoczucie klientów - drogi olej w sensie z dużo większym narzutem ceny = dobry olej)mors pisze:Kryterium ceny - nie jest najlepszym kryterium oceny oleju
mors pisze:kto samruje ten jedzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 220 gości