taki off top - czy wam równiez nie podobaja sie oblepione w/w typu naklejkami motocykle? pomijajac wypadki moto torowych dla mnie to troche wies. oczywiscie mala nalepeczka np remusa czy k&n moze byc zeby wtajamniczeni wiedzieli co w moto siedzi ale jak widze sprzety zaje..e shellami, castrolami, sidimi, alpinestarsami, pirelli itp to normalnie zalamka
Zapytanko o butki :)
-
donJakubo
- teksciarz

- Imię: Jakub
- Kontakt:
specjalnie dlatego bialo czarne kupilem
dla lepszego efektu oblepie motocykl naklejkami Sidi, przynajmniej 10 na kazda strone, progrip nie dodal do rekawic naklejek ale wydrukuje logo z internetu i nakleje na zadupek. zbieram tez po kumplach banki po oleju - bedzie skad wyciac napisy Motula. zeby lans byl wiekszy plyn hamulcowy zaleje castrola to sie tez logo nalepi :]
taki off top - czy wam równiez nie podobaja sie oblepione w/w typu naklejkami motocykle? pomijajac wypadki moto torowych dla mnie to troche wies. oczywiscie mala nalepeczka np remusa czy k&n moze byc zeby wtajamniczeni wiedzieli co w moto siedzi ale jak widze sprzety zaje..e shellami, castrolami, sidimi, alpinestarsami, pirelli itp to normalnie zalamka
- su4beusz
- pisarz

- Imię: Mateusz
- Kontakt:
generalnie powiem tak: nie mam pojęcia osohozi z tymi butami ale kupiłem takie 'nonejmy' za 3 stówki i nie dość że uratowały mi noge w momencie jak mi motur na niej wylądował a po drugie są szczelne, twarde to jeszcze spoko wyglądają.
po co wydawać kupe kasy jak mozna mieć bezpiecznie miło i tanio .
a naklejki tez mi sie niespecjalnie podobają, podobnie jak motocykle sportowe pomalowane na barwy torowe.
po co wydawać kupe kasy jak mozna mieć bezpiecznie miło i tanio .
a naklejki tez mi sie niespecjalnie podobają, podobnie jak motocykle sportowe pomalowane na barwy torowe.
if my calculations are correct, when this baby hits 80mph we're gonna see some seriuos SHIT 
http://www.bikepics.com/members/su4beusz/
http://www.bikepics.com/members/su4beusz/