Chodzi mi o jakiś dobry i niedrogi stojak do przedniego zawieszenia żeby nie trzeba było przetaczać co jakiś czas moto. Jeśli ma ktoś namiary lub wie gdzie można ot dostać za małe pieniądze w warszawie i okolicach to było by super
Stojak do VFR
-
Gość
Stojak do VFR
Szukałem na forum i coś kiepsko mi to szło skoro założyłem temat
Chodzi mi o jakiś dobry i niedrogi stojak do przedniego zawieszenia żeby nie trzeba było przetaczać co jakiś czas moto. Jeśli ma ktoś namiary lub wie gdzie można ot dostać za małe pieniądze w warszawie i okolicach to było by super
- musieli
- pisarz

- Imię: Dariusz
Po pierwsze - najłatwiej jest podłożyć coś pod wydech. Bo jeśli moto będzie stało na centralu to użycie przedniego stojaka nie do końca się sprawdzi. Poprostu tylne koło może oprzeć się o glebę wcześniej niż przedni stojak będzie w pionie.
A jeśli już chcemy być "profesjonalni"
- LARSSON Polska:
przód za 200zł, jak by ktoś bardzo chciał to tył (pod monowachacz) za 530zł
Osobiście używam właśnie tych stojaków i jestem bardzo zadowolony.
A jeśli już chcemy być "profesjonalni"
przód za 200zł, jak by ktoś bardzo chciał to tył (pod monowachacz) za 530zł
Osobiście używam właśnie tych stojaków i jestem bardzo zadowolony.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ekskluzywne akcesoria motocyklowe marki RIZOMA