torby boczne vs kufry
- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Dorzucam fotki swoich stelazy przygotowanych pod duze sakwy Metro.
Stelaze zostaly zrobione z rurek fi14x1,5mm. Giete byly recznie. Zasypalem rurki piaskiem, podgrzalem palnikiem gazowym a nastepnie w imadle, przy pomocy katownikow i innych elementow tj. jak krazki wyginalem je powoli rekoma. Rurki zostaly ladnie pospawane przez mojego dobrego kolege. Na koniec wszystko profesjonalnie polakierowalem.
Stelaze zostaly zrobione z rurek fi14x1,5mm. Giete byly recznie. Zasypalem rurki piaskiem, podgrzalem palnikiem gazowym a nastepnie w imadle, przy pomocy katownikow i innych elementow tj. jak krazki wyginalem je powoli rekoma. Rurki zostaly ladnie pospawane przez mojego dobrego kolege. Na koniec wszystko profesjonalnie polakierowalem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony ndz 27 cze 2010, 00:21 przez elco, łącznie zmieniany 2 razy.
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
wszystko ok ale jako prawdziwy polak jakbym czegoś, nie skrytykował to bym się źle czół
tak profilaktycznie daj jakąś poprzeczkę z tyły bo drganie i ciężar toreb mogą je połamać {gdzieś z tyłu na wysokości górnej krawędzi rejestracji} a i po zamontowaniu toreb zobacz czy plecak ma gdzie postawić stopy no chyba że lecisz sam to spoko a ogólnie 5+

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
W planach mam ciagle dospawanie fragmentu pod topcase. To on wraz z mocowaniem bedzie stanowil poprzeczke dla calosci. Zapomnialem o zdjeciach z bagazem. Bynajmniej stelaze mocno obciazone przejechaly bez zadnych problemow 1100 km do Holandii. Ani stelaz ani torby nie przeszkadzaja pasazerowi.
Dorzucam fotki z bagazem. Niestety stelaza nie widac. Torby dobrze przylegaja do stelaza, wszystko daje sie prosto i rowno zamontowac (wczesniej denerowawaly mnie troche wiszace torby)
Dorzucam fotki z bagazem. Niestety stelaza nie widac. Torby dobrze przylegaja do stelaza, wszystko daje sie prosto i rowno zamontowac (wczesniej denerowawaly mnie troche wiszace torby)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.