Dacie wiare?
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Dacie wiare?
Vitam!
Dziś po długim czasie braku veny do ukończenia tego moto w końcu coś mnie napadło w czasie snu. Poczułem się jak kiedyś..... nie mogłem doczekać rana żeby iść do garażu i spiąć wszystkie wiszące kable,odpalić i się w końcu bryknąć Moto palone w miare często lecz tylko by przepalić a nie pośmigać ale dziś było inaczej. Przykręciłem wszystko jak trzeba i doznałem szoku!!!! Moja vfr rc36/1 staje sama na koło po 8 tyś obrotów!!!! Bez strzelania ze sprzęgła lub z gazu!!! Na drugim biegu szybkie odjęcie i dodanie gazu podnosi z lekkością przód!!! Jestem taki podkręcony tym faktem że sam się do siebie śmieje Nie dałbym wiary gdyby ktoś mi to powiedział. Teraz się zastanawiam nad przyczyną tego cudu.... waga moto to 189 kg ( dużo aluminium i zdjęte zbędne elementy ) stelaż zadupka jeszcze stalowy ale zmiana będzie. Druga sprawa to podwyższenie kanapy o kilka centymetrów, jestem w szoku i szczęśliwy przy tej pochmurnej niedzieli i chyba vena wróciła!!!!
Dziś po długim czasie braku veny do ukończenia tego moto w końcu coś mnie napadło w czasie snu. Poczułem się jak kiedyś..... nie mogłem doczekać rana żeby iść do garażu i spiąć wszystkie wiszące kable,odpalić i się w końcu bryknąć Moto palone w miare często lecz tylko by przepalić a nie pośmigać ale dziś było inaczej. Przykręciłem wszystko jak trzeba i doznałem szoku!!!! Moja vfr rc36/1 staje sama na koło po 8 tyś obrotów!!!! Bez strzelania ze sprzęgła lub z gazu!!! Na drugim biegu szybkie odjęcie i dodanie gazu podnosi z lekkością przód!!! Jestem taki podkręcony tym faktem że sam się do siebie śmieje Nie dałbym wiary gdyby ktoś mi to powiedział. Teraz się zastanawiam nad przyczyną tego cudu.... waga moto to 189 kg ( dużo aluminium i zdjęte zbędne elementy ) stelaż zadupka jeszcze stalowy ale zmiana będzie. Druga sprawa to podwyższenie kanapy o kilka centymetrów, jestem w szoku i szczęśliwy przy tej pochmurnej niedzieli i chyba vena wróciła!!!!

- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
az ciezko uwierzyc, a mi tak sie marzy zeby moja vfra bez zbednych ruchow manetka wchodzila na gume na 1 i 2 ))
gratuluje roboty!!
gratuluje roboty!!
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- robsonic
- klepacz
- Kontakt:
Jak dla mnie gumy rewelacja! Wcześniej miałem bridgestony i nie wspominam ich dobrze..... za to michałki przeczą grawitacji, kupel z którym dziele garaż też się na nie przesiadł i chwali sobie.... Co do mojej vfr to przy normalnym rozpędzaniu na jedynce koło idzie w góre a drugi bieg to tak jak u Ciebie na pierwszym..... Nadal jestem w szoku, tym bardziej że w baku 98 z BLISKIEJA'rtino pisze:Nieźle, nieźle. Widać odelżenie dużo dało. Ja moją na pierwszym biegu wyrywam z 5 tyś obrotów tylko z odpuszczenia i dodania gazu. Na drugim jeszcze mi się nie udało go wytargać.
Taki mały OT. Widzę że masz założone Michaliny Powery. Jak Ci się na tym jeździ? Bo ludzie z Opola narzekają na te gumy.

Tą stronę pewnie ktoś odwiedzał ale nowe moto się pokazało.....
Kawał roboty: http://www.customfighters.com/forums/sh ... 386&page=2
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- robsonic
- klepacz
- Kontakt:
Właśnie wróciłem z garage
vena wróciła a filmik zapodam jak tylko sucho będzie i kamerzysta kumaty..... Kiedyś odkręcałem na jedynce i czułem że lekko koło odchodzi ale to było tyle,teraz idzie samo przy dynamicznym rozpędzaniu bez kombinacji he he. Filmik pokaże że to nie ściema ( piszę tak bo sam bym w to nie uwierzył).

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę