jak poprawić lusterka ?
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
jak poprawić lusterka ?
czy ktoś ma jakiś patent aby było coś widać w lusterkach w RC46 ? chodzi mi o jakieś podginanie, przedłużanie ramion itp. I jeszcze jedno , u mnie prawe szkło jest zwykłe i w nim już całkowicie nic nie widać gdzie w Warszawie to wymienić na sferyczne ?
Adam
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
Re: jak poprawić lusterka ?
adam.ada pisze:czy ktoś ma jakiś patent aby było coś widać w lusterkach w RC46 ? chodzi mi o jakieś podginanie, przedłużanie ramion itp. I jeszcze jedno , u mnie prawe szkło jest zwykłe i w nim już całkowicie nic nie widać gdzie w Warszawie to wymienić na sferyczne ?
Fajnie robią W wawie ul Syreny 14 koszt 20 pln asferyczne
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
i rownie bardzo skutecznie utrudnia jazde w korku ktora juz i tak jest wyzwaniemkris2k pisze:bardzo skutecznie zwieksza rozstaw lusterek
dobrze wiedziec, a oryginalne są jakie? zwykle?sferyczne? asferyczne? a jeszcze podalbys firme ktora to robi bo na syreny jest tych zakladow od gromaRALF pisze:Fajnie robią W wawie ul Syreny 14 koszt 20 pln asferyczne
- Vermilion
- klepacz
- Imię: Adam
- województwo: wielkopolskie
Wytłumaczy mi ktoś jakie są różnice między lusterkami zwykłymi, sferycznymi i asferycznymi?? W mojej RC36 mam oryginalne i mam potężne pole widzenia, czuję się jakbym miał dwa lustra pokojowe obok siebie 

Honda NSR 125 JC22A > Honda CB 500 > Honda VFR 750 RC36I > Yamaha TDM 850 4TX > Honda VFR 800Fi 99' SF > Honda VFR 800Fi 98' !!
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
W-wa ul.Syreny 14 jest tam jeden zakład nazywa się chyba Multi Glas...WiktorVFR pisze:i rownie bardzo skutecznie utrudnia jazde w korku ktora juz i tak jest wyzwaniemkris2k pisze:bardzo skutecznie zwieksza rozstaw lusterek
dobrze wiedziec, a oryginalne są jakie? zwykle?sferyczne? asferyczne? a jeszcze podalbys firme ktora to robi bo na syreny jest tych zakladow od gromaRALF pisze:Fajnie robią W wawie ul Syreny 14 koszt 20 pln asferyczne
Radio Kolor 103 FM