Profanacja???? Jak myślicie
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
Profanacja???? Jak myślicie
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
- juhass
- pisarz
- Imię: Tomasz
- województwo: śląskie
Czy ja wiem...
Ten napis "VFR" na boku to masakra jakaś imo, ale pomysł z przednią lampą nawet mi się podoba- trochę jak ze szkiców koncepcyjnych. Tylko ciekawe jak to świeci bo powierzchnia reflektora zmalała nieco, a i postojówka w standardowym miejscu za bardzo świecić nie będzie..
Malowanie setów mocno chybione...
Ten napis "VFR" na boku to masakra jakaś imo, ale pomysł z przednią lampą nawet mi się podoba- trochę jak ze szkiców koncepcyjnych. Tylko ciekawe jak to świeci bo powierzchnia reflektora zmalała nieco, a i postojówka w standardowym miejscu za bardzo świecić nie będzie..
Malowanie setów mocno chybione...
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Napis z taśmy z allegro do picowania skuterów, to raczej nie profanacja tylko rzecz gustu właściciela. Zmiany są tak delikatne że można zrobic powrót do przeszłości w razie W
Tu macie profanacje
ale to tylko moje zdanie, może komuś się podoba.... jest do kupienia, cena to ok 12000

Tu macie profanacje

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Sa gusta i guściki jednemu podoba sie oryginał inny musi mieć wszystko przerobione a jeszcze ktoś na pierwszy rzut oka będzie jak oryginalny a po bliższym obejrzeniu okazuje się ze jednak drobiazgi sa zmienione co czyni sprzęta indywidualnym {ale napis vfr tej pierwszej to jednak porażka} 

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"