Moto-LPG!
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Butle są bezpieczne, widziałem testy jak strzelali z ostrej broni do butli i było ok.
Gaz w aucie - uznaję, mimo troche wiekszych potrzeb eksploatacyjnych, cenowo bezkonkurencyjne w stosunku do benzyny. Ale do moto bym nie wsadził. Niemniej - szacunek za pomysł i wykonanie - OGROMNY! Polak potrafi po prostu
Gaz w aucie - uznaję, mimo troche wiekszych potrzeb eksploatacyjnych, cenowo bezkonkurencyjne w stosunku do benzyny. Ale do moto bym nie wsadził. Niemniej - szacunek za pomysł i wykonanie - OGROMNY! Polak potrafi po prostu

- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
DIDI pisze:O masakra. Wozić bombę na siedzeniu![]()
![]()
Bajka - gaz tzn butle gazowe są bezpieczniejsze niż benzyna - jak chodzi o eksploatacje, a co do działania na silnik (jak wcześniej byłem zwolennikiem) to teraz w trakcie kończenia kolejnego auta tzn silnika zasilanego LPG to już nie mam dobrego zdania.
Motór - hymm może i tanio - ale ze względu na tragiczne w skutkach działanie na silnik to nie bardzo mi się to podoba.
Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.
- brii
- pisarz
- Imię: Maciej
- województwo: śląskie
Niestety nasi "doświadczeni gaziarze" potrafią spierniczyć każdą instalację i silnik oberwie po dupsku...Piszol pisze:a co do działania na silnik (jak wcześniej byłem zwolennikiem) to teraz w trakcie kończenia kolejnego auta tzn silnika zasilanego LPG to już nie mam dobrego zdania.
Jak nie jest za ubogo a silnik nie jest jakimś wynalazkiem to nie będzie problemu

Sam nie jeżdżę na gazie - samochód z benzynówką robi do 15 000km rocznie u mnie (więc gaz się nie opyla) a na długie jazdy jest diesel

Katarzynki to takie pierniczki
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.