Ciekawe i tanie lusterka z Hong-kongu
- Pawelr851
- teksciarz
- Imię: Paweł
Ciekawe i tanie lusterka z Hong-kongu
Panowie tak jak juz gdzies wspominalem naprawiam mojego vitka po ślizgu a ze musze kupic lewe lusterko natknolem sie na cos takiego
http://cgi.ebay.ie/Turn-Signal-Mirrors- ... 5066wt_814
Z tego co wyczytalem to zrobione sa z jakiegos mocnego ABS-u a zwierciadla sa akrylowe nie szklane.
Co o tym myślicie.
http://cgi.ebay.ie/Turn-Signal-Mirrors- ... 5066wt_814
Z tego co wyczytalem to zrobione sa z jakiegos mocnego ABS-u a zwierciadla sa akrylowe nie szklane.
Co o tym myślicie.
Śpiesz sie powoli!!!
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
fajne
za ta kase zajebiste, ja ze swoich owiewek z hong kongu jestem wiecej niz zadowolony, nie wiem jak wygladaja ceny w PL i Irlandii... co do jakosci to kupujac owiewki czytalem opinie dot czesci "chinskich" na zagranicznych forach i sa pozytywne, w PL jak to w PL "znajomy znajomego kupil i sie motór popsul od nich" 

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- województwo: mazowieckie
Na niemieckim forum VFR znalazłem kilka fotek z podobnymi lusterkami. To co mnie zastanawia to widoczność do tyłu. Bigos od nas z foruma w swojej F4 miał podobne lusterka wy....ł je bo nic nie było widać do tyły i zakupił oryginały. Fajnie to wygląda i LED'y w lustrze
ale czy to jest funkcjonalne??? Pytanie czy ktoś ma takie bajertriki założone na motunga i czy może się podzielić swoimi doznaniami? Zdjątka poniżej: 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Pawelr851
- teksciarz
- Imię: Paweł
Klosiewi co masz na mysli mowiac nic nie widzial??? tzn zwierciadla byly kiepskiej jakosci czy byly poprostu za male??
Ja juz nawet myslalem ze jak zwierciadla sa do du...y to z normalnego szklanego lustra dotne u jakiegos szklarza takie same na wymiar i nakleje na te akrylowe
P.S. Te niemieckie podobne ale nie do konca, maja inny wysiegnik.
Ja juz nawet myslalem ze jak zwierciadla sa do du...y to z normalnego szklanego lustra dotne u jakiegos szklarza takie same na wymiar i nakleje na te akrylowe

P.S. Te niemieckie podobne ale nie do konca, maja inny wysiegnik.
Śpiesz sie powoli!!!
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
bierz i nie pi.....l
jest tak jak mowi Robsonic - teraz wszystko robia w chinach, a lustro jak lustro - jak mozna spier****? jesli byle szklarz w pl czy ir potrafi takie dociac to myslisz ze chinczycy z technologia bijaca nas na glowe nie potrafia? net mi nawala, ale poszukaj opini na zagranicznych forach, chlopaki z usa kupuja w chinach i sa zadowoleni

jest tak jak mowi Robsonic - teraz wszystko robia w chinach, a lustro jak lustro - jak mozna spier****? jesli byle szklarz w pl czy ir potrafi takie dociac to myslisz ze chinczycy z technologia bijaca nas na glowe nie potrafia? net mi nawala, ale poszukaj opini na zagranicznych forach, chlopaki z usa kupuja w chinach i sa zadowoleni
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
Kiedyś w samochodzie miałem docięte lustro chyba z domowego i gu..o było widać, a co do widzenia chodzi rozmiar lusterek względem oryginału. Im lusterko jest mniejsze tym pole widzenia do tyłu też jest zawężone.Pawelr851 pisze:z normalnego szklanego lustra dotne u jakiegos szklarza

Ja osobiście nie mam doświadczenia z takimi lusterkami.

- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
Dokładnie,jeśli dotniesz ze zwykłego łazienkowego lustra to nie będziesz zadowolony.klosiewi pisze:Kiedyś w samochodzie miałem docięte lustro chyba z domowego i gu..o było widać, a co do widzenia chodzi rozmiar lusterek względem oryginału. Im lusterko jest mniejsze tym pole widzenia do tyłu też jest zawężone.Pawelr851 pisze:z normalnego szklanego lustra dotne u jakiegos szklarza![]()
Ja osobiście nie mam doświadczenia z takimi lusterkami.
Kumpel kupił na Allegro lusterko od tira,dał do szklarza ,a ten wyciął mu 2 piękne zwierciadełka do moto.Lusterka są wypukłe i kąt widzenia jest większy.Lodzio miodzio.

- Fankas
- pisarz
- Imię: Fankas
- województwo: śląskie
bo lustra lazienkowe sa plaskie jak niektore ...
samochodowki zwlaszcza tiry maja zwikszona krzywizne, ba w tej chwili niektore kraje wymagaja luste rpanoramicznych o powiekszonej krzywiznie i widac w nich ho ho ho i jeszcze dalej...
2 sprawa jest CHIŃSZCZYZNA I chińszczyzna...
te same produkty sa produkwane w kilku wersjach jakosciowych...

2 sprawa jest CHIŃSZCZYZNA I chińszczyzna...
te same produkty sa produkwane w kilku wersjach jakosciowych...
Like a true nature's child
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Born to be wild
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Born to be wild