biała wydumka z silnikiem hayabusy

Wymyśiłeś coś fajnego do Swojej VFR? To możesz się podzielić.
Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

biała wydumka z silnikiem hayabusy

Post autor: robsonic » ndz 25 lip 2010, 22:13

Vitam
Jak w temacie, kiedyś widziałem w TVN TURBO taki pojazd ze statecznikami z tyłu robiony w polsce. Potrzebuje namiary lub info o tym i z góry dzięki za pomoc :)

[ Dodano: 2010-07-26, 20:21 ]
pewnie ktoś to widział, muszę miec namiary

[ Dodano: 2010-07-28, 15:04 ]
Widzę że cisza.... to ja wam pokaże :P

http://www.youtube.com/watch?v=KtSkwEc8dhc

Na VFR-ce zrobione ale ma być silnik hayabusy
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
msciwuj
teksciarz
teksciarz

Post autor: msciwuj » śr 11 sie 2010, 10:51

Żaden szał jak dla mnie. 100KM na ponad 400kg masy. Wielkie mi halo. ;-) Nieudolne kopiowanie pomysłów typu Ariel Atom. I jakoś sto patoli za coś takiego, to mi się wydaje dużo.

A poza wszystkim to sam ten program, a szczególnie prowadzący, jest po prostu żenujący. Czyta z kartki, nie jest w stanie wypowiedzieć płynnie jednego zdania... Wstyd mi to oglądać. Ogólnopolska telewizja. :-/ Nie żałuję, że w ogóle nie widuję telewizji. ;)

Awatar użytkownika
Arnold
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Arnold
województwo: opolskie
Kontakt:

Post autor: Arnold » śr 11 sie 2010, 13:35

msciwuj, zgadzam sie z Tobą. Dobra, na razie jest prototyp więc te 100 koni to mało. Możemy przymknąć na to oko. Ale k***a, 100 koła za takie coś???? :shock: :shock: Chłopaki, nie róbmy sobie jaj.
Ogólnie pomysł zajebisty. Bardzo fajnie gdyby ludziom którzy to skonstruowali wyszło tak jak ma. Koncepcja 'hayabusowska'? Jak najbardziej jestem za. Design? trochę wydziwiany, myślę że takiego 'szału' to nie trzeba. Tylko proszę, nie za taką cenę. Nie myślmy że to coś nowego, że robione w Polsce i za to się należy sumka. Dołóżmy drugie tyle i mamy polskiego Leoparda robionego ręcznie, super luksusowego i z silnikiem z Corvetty.
robsonic pisze:Jak w temacie, kiedyś widziałem w TVN TURBO taki pojazd ze statecznikami z tyłu robiony w polsce. Potrzebuje namiary lub info o tym i z góry dzięki za pomoc :)
To trzeba to było jakoś opisać że trajka itp. :)
Obrazek

Jak głupio pieprzę, to wybaczcie mi, ale jestem po kilku głębszych. :szczerbaty

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: robsonic » śr 11 sie 2010, 15:32

Panowie!!!! 100 kucy to prototyp a wersja sprzedażowa to silnik od HAYABUSY :) A pytałem czy ktoś nie wie co to bo o zgrzewkę piwa się założyłem i wygrałem :) :) :)
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
Gacol
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: śląskie

Post autor: Gacol » śr 11 sie 2010, 16:47

To ja powiem tak.Co niektórzy pewnie znają sprzęt.Jest to fura mojego byłego pracodawcy który chce ją teraz spuścić za 30 000zł i mysle że wolałbym to http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=79426
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: robsonic » śr 11 sie 2010, 16:51

Moim zdaniem nawet 30000 to zbyt dużo, jakoś kulawo to sie drogi trzyma, na tym filmiku co zapodałem jakoś strasznie nerwowo zakręty bierze, a golf fajny lecz ja widziałem na youtubie golfa 1 z silnikiem od hayabusy :) i to mnie za serce chwyciło :)

ODPOWIEDZ