... i pewnie nie będę mógł złożyć zamówienia?
Tank-Pad, Cap-Pad, Yoke-Pad ...zestawy naklejek dla VFR-OC
- Żeton
- klepacz

- Imię: Artur
- Kontakt:
Kurcze kopiwałem ze wcześniejszego posta sorkiDiego pisze:Ja nie ingerowałemkris2k pisze:Ksywki sa ale na yoke-padacharcziartur pisze: Oki spoko kris2k dzięki za info poprawka zrobiona ehszkoda że nie będzie ksywek zawsze by było wiadomo czyje to moto
Ubylo Diega na liscie w zesatwie 3... celowo czy przez pomylkeArczi wydupił z listy.
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- kris2k
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Jakby co, to sluze pomoca.Fred pisze:Nie wiem jak długo bedzie taka akcja, bo jak zakończe semestr to spróbuje sam zaprojektować do "dwójki"
Te projekty wysyłasz do kogoś z allegro?
Narazie nikomu nic nie wysylam. Zobaczymy jak bedzie z zamowienie ale trzebaby tez zaznaczyc ze sa to nasze projekty, szczegolnie mam na mysli yoke-pady wlasnie, zeby za chwile na allegro nie bylo multum innych wzorow z wykozystaniem naszych ksztaltow/grafik.
- kris2k
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
EDIT:
OK... starczy tych zmian... na dzis dzien
W kazdym badz razie zmienilem detale na tank-pad'ach, doszly cienie, cieniowania, swiatla itp.
Glownie detale sprawiajace ze calosc wyglad po prostu bardziej profesjonalnie (prawda SOWA ?
)
Wiecej udziwnien nie planuje, chyba ze znowu jakas wizja wpadnie mi do glowy
Zajme sie tym zawodowo... komu, grafike na tank-pad'a zrobic, komu... bo ide do domu...

OK... starczy tych zmian... na dzis dzien
W kazdym badz razie zmienilem detale na tank-pad'ach, doszly cienie, cieniowania, swiatla itp.
Glownie detale sprawiajace ze calosc wyglad po prostu bardziej profesjonalnie (prawda SOWA ?
Wiecej udziwnien nie planuje, chyba ze znowu jakas wizja wpadnie mi do glowy
Zajme sie tym zawodowo... komu, grafike na tank-pad'a zrobic, komu... bo ide do domu...