W co warto zainwestować
- sensi
- klepacz
- Imię: pawel
- województwo: poza granicą Polski
podepne sie pod temat, dla ludzi z uk moge polecic tonego archera (www.tonyarcher.co.uk)- wymienia poszycia, dodaje wkladki zelowe na zyczenie i nowe wykonczenie siedziska. wg mojego plecaczka siedzenie o wiele wygodniejsze od oryginalu. cena z przesylka ok 70-100 funiow zalezy od serwisu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Konrad
- bywalec
- Imię: Konrad
Ok 1500 przejechane w różnych warunkach, wszystko działa, motooiler cały czas na pozycji nr 2 (w prawo) potencjometr na minimum.
Łańcuch smarowany, minimalne slady oleju pod tłumikiem i na feldze.
Przy normalnym sprayu i tych warunkach drogowych miałem zawsze wszystko ochlapane.
Przy normalnym sprayu i tych warunkach drogowych miałem zawsze wszystko ochlapane.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czysty motocykl jeździ lepiej.
- su4beusz
- pisarz
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
Re: W co warto zainwestować
a powiedz kolego - to są same końcówki czy cały układ wymieniłeś?Konrad pisze: 4. Wydech Leo Vince 2400PLN z montażem, raczej to fanaberia niż faktycznie potrzeba, ale w korkach się sprawdza no i pasuje z oryginalnymi kuframi. Ma db killery więc w razie potrzeby można zamontować na zagraniczny wyjazd. No i 5 kg mniej![]()
if my calculations are correct, when this baby hits 80mph we're gonna see some seriuos SHIT 
http://www.bikepics.com/members/su4beusz/

http://www.bikepics.com/members/su4beusz/
- Lukaszny
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Mógłbyś podpowiedzieć jak ulokowałeś elementy Motooilera? Dziś montowałem u siebie i nie wiem czy udało się zrobić różnice poziomów 30 cm między zbiornikiem a zaworem.Konrad pisze:Ok 1500 przejechane w różnych warunkach, wszystko działa, motooiler cały czas na pozycji nr 2 (w prawo) potencjometr na minimum.
Interesuje mnie właśnie gdzie zamontowałeś zbiornik i gdzie zawór?
- Lukaszny
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Dziś testowałem moją instalację Motooilera na trasie i wygląda, że działa ok. Pokrętło na godzinie 10, opona sucha, minimalne ślady na feldze, ale zębatka solidnie wysmarowana.
U mnie zbiornik też jest po prawej w zadupku. Natomiast zaworek w okolicach zbiorniczka z płynem hamulcowym. Obawiałem się, że trochę za mała różnica poziomów, ale jak widać daje rade. Prąd pociągnąłem od zasilania tylnej lampy.
Za to przelałem zbiorniczek przy napełnianiu - poszło odpowietrznikiem. Teraz domyć zakamarki pod siedzenie to będzie wyzwanie! Swoją drogą to na odpowietrznik mogliby dawać jakiś zaworek co by nie było takich numerów.
U mnie zbiornik też jest po prawej w zadupku. Natomiast zaworek w okolicach zbiorniczka z płynem hamulcowym. Obawiałem się, że trochę za mała różnica poziomów, ale jak widać daje rade. Prąd pociągnąłem od zasilania tylnej lampy.
Za to przelałem zbiorniczek przy napełnianiu - poszło odpowietrznikiem. Teraz domyć zakamarki pod siedzenie to będzie wyzwanie! Swoją drogą to na odpowietrznik mogliby dawać jakiś zaworek co by nie było takich numerów.