To jest VFR-ka !!! Jedyna taka
- su4beusz
- pisarz
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
na prawdę z gustem i wyczuciem zrobione. zajebista wersja. jak dla mnie wszystko zgrywa się bardzo ładnie.
starszemu modelowi dodał agresywnego wyglądu i dynamiki, której mi w nim zawsze najbardziej brakowało.
pzdr,
rspct,
S
starszemu modelowi dodał agresywnego wyglądu i dynamiki, której mi w nim zawsze najbardziej brakowało.
pzdr,
rspct,

S
if my calculations are correct, when this baby hits 80mph we're gonna see some seriuos SHIT 
http://www.bikepics.com/members/su4beusz/

http://www.bikepics.com/members/su4beusz/
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
przód obniżyłbym trochę i jest maszyna fajniutka, najlepiej upsy
złote
ps. na wiosnę zapraszamy na zlocik, zapewne coś się zorganizuje
co by naocznie ocenić
+

ps. na wiosnę zapraszamy na zlocik, zapewne coś się zorganizuje

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Fryt
- teksciarz
- Imię: Krystian
- województwo: pomorskie
Re: To jest VFR-ka !!! Jedyna taka
Projekt jest MEGA WYPASIK!! pytanie, czy kolega podjął by się przeróbki przodu w mojej VFRce?
jak byś mógł podać jakiś namiar do kumpla to było by super, chętnie bym pogadał z nim o paru przeróbkach 

Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Pamiętam ta VFR b yła na pogrzebie Piotrasa.Mega super sprzęt!Naprawde pogratulować
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- Revolut
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- województwo: podkarpackie
Hmmmm, chyba malowana była... - Nie mogłem się oprzeć 
Fajnie się prezentuje, zwłaszcza teraz, gdy VFR stała się modna i co chwilę jakąś widuję, a cenię sobie motocykle wyjątkowe, a ten właśnie taki jest. To co najlepsze w VFR zostało zachowane, a wręcz podkreślone
Nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować i zazdrościć (cieszę, się, że nie jest niebieska, bo wtedy to podobałaby mi się za bardzo)

Fajnie się prezentuje, zwłaszcza teraz, gdy VFR stała się modna i co chwilę jakąś widuję, a cenię sobie motocykle wyjątkowe, a ten właśnie taki jest. To co najlepsze w VFR zostało zachowane, a wręcz podkreślone

Nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować i zazdrościć (cieszę, się, że nie jest niebieska, bo wtedy to podobałaby mi się za bardzo)