Crashpady
- diablique
- klepacz
- Imię: Ann
- Kontakt:
Dwa proste pytania:
1 gdzie po crash-pady mam pojechać?
2 U kogo je zamontuje albo raczej kto to zrobi?
no dobra to i 3 pytanko jaki jest koszt tej przyjemności???
i bez tekstów w stylu, że mam to wszystko co naklepaliscie w tym temacie przeczytac bo ja wiem(niestety z doświadczenia), że są potrzebne i są rzeczy, za które się nie zabieram sama(bo jako kobieta mam do tego prawo)
i w związku z powyższym kupię Franiowi crash-padki ale dziurki musi ktoś inny wywiercić i mu włożyć
1 gdzie po crash-pady mam pojechać?
2 U kogo je zamontuje albo raczej kto to zrobi?
no dobra to i 3 pytanko jaki jest koszt tej przyjemności???
i bez tekstów w stylu, że mam to wszystko co naklepaliscie w tym temacie przeczytac bo ja wiem(niestety z doświadczenia), że są potrzebne i są rzeczy, za które się nie zabieram sama(bo jako kobieta mam do tego prawo)
i w związku z powyższym kupię Franiowi crash-padki ale dziurki musi ktoś inny wywiercić i mu włożyć

- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Sam je kupiłem - są gites.arczon pisze:kup u lasoocha za 120 zł, przyjedź do Gdańska, dziurki wywiercimy i zamontujemy gratis, będziesz miała tak
Ps. A zbiorniczek też gratis przerabiacie

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Z tego co się orientuje - to o pomoc mogą prosić nie tylko kobiety - no chyba, że ktoś zmienił zasady VFR-OCdiablique pisze:Ty nie jestes kobietą to radz sobie samŁysolek pisze:ooo to może i ja bym sie skusił

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
- Narwany
- pisarz
- Imię: Paweł
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
jedno drobne pytanie.... no więc, wszystko jest fajnie ale za hu... nie mogę wyjąć tej szpili, która mocuje silnik, czy jest ona kontrowana od jakieś strony jakąmś inną śrubką czy co ???kris2k pisze:Ja zrobilem podobnie jak pisze C_L_K przy czym nasmarowalem konce szpilki kreda.
Wyciolem jeszcze inaczej, majac srodek otoworu zrobilem od wewnatrz cyrklem okrag do wyciecia i wiertlem 6tka obwiercilem dziurki do okola a reszte wypilowalem recznie pilnikiem. Nie ma obawy ze lakier odskoczy od zewnetrznej strony, oryginalny jest taki fajny ze nic a nic sie nie strzepi i nie odskakuje/odpryskuje.
Kto w młodości głupim nie był, Ten na starość nie zmądrzeje !!!
- Narwany
- pisarz
- Imię: Paweł
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
ok.... sprawa opanowana... ja tu spokojnie bez większych emocji chciałem to zrobić, a wystarczyło minimalnie podnieś silnik, duży młotek i hejaaa, sprawa załatwiona, tylko trzeba pamiętać aby śrubę kontrującą z prawej strony odkręcić i wszystko poszło jak z masła...
dzięki za pomoc !!!
dzięki za pomoc !!!
Kto w młodości głupim nie był, Ten na starość nie zmądrzeje !!!