A ile będziesz sobie życzył za taki wyświetlacz?szatan pisze:Jesli będą chętni moge zrobic na zamówienie.

Nie trzeba pomocy bo być może sie ucieszysz jak Ci powiem że prototyp mojego wskaźnika juz jest gotowy i zmontowany , na dniach będzie zamontowany do vfr i testowany , niestety na razie w garazu bo na zewnatrz metr śnieguNarwany pisze: może w jakiś sposób ci pomoże i wtedy efetky takiej zabawy będą o wiele szybciej nam znane...
A własnie ze nie , kontraktony są bardzo kruche i mogą peknąc i wpaśc do skrzyni biegów , na bank na VFR-OC do 750 ktos prezentował wysweitlacz mechaniczny , własnie z płytką w mechaniźmie zmiany biegow, ale za chu.a nie moge znalesc tego postu .Twardy161 pisze:mam kolejny pomysl-pod dekielkiem w zespole zmieniacza biegow jest element, ktory po przerzuceniu biegu nie wraca na swoje miejsce tylko sie przesuwa-bycmoze tam udaloby sie zamintowac kontaktrony, kombinacje ze zwyklymi stykami raczej odpadaja bo wszystko tam jest w smarze (a i moja koncepcja latwa nie bedzie), ale moze cos podsune:]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości