wyświetlacz ----ale jaki
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Ja nie mam tak cudownego urządzenia w swoim moto, mam faktycznie licznik który ma te wszystkie funkcje łącznie z wyświetlaczem biegów ale kosztował tylko 5 zł więc nie mogę nic tu napisać.... Szkoda tylko że Pan Peter wali epitetami zamiast normalnie popisać.... 264 NA VFR? Chyba trzeba skalibrowć urządzonko 

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
No nie wytrzymałem !
Po drugie nie przypominam sobie aby PETER napisał w temacie - Kupujcie taki jest najlepszy.
Temat jest prosty, kupił sobie i chce się podzielić wrażeniami.
Wali "epitetami" w odpowiedzi na Twoje posty.
A jak już wiatr w Twoje żagle to pisz w każdym temacie, gdzie ktokolwiek, cokolwiek napisał, że posiada i wyraża swoją opinię.
PS. Nie przypominam sobie aby ktoś Cię atakował, że masz licznik za 5 zeta, natomiast Ty jak wszyscy widzą robisz to bezbłędnie, tylko troszkę nieudacznie.
To ja tylko napomknę, że w st1050 w liczniku jest immo, i zmiana na jaki kolwiek mija się z celem, bo moto zwyczajnie nie odpali.robsonic pisze:Zamiast wyświetlacza zainstaluj sobie taki licznik
Po drugie nie przypominam sobie aby PETER napisał w temacie - Kupujcie taki jest najlepszy.
Temat jest prosty, kupił sobie i chce się podzielić wrażeniami.
Podpowiem Ci "kolego", że PETER nie ma VFR jak już chcesz być taki ironiczny.robsonic pisze:Szkoda tylko że Pan Peter wali epitetami zamiast normalnie popisać.... 264 NA VFR? Chyba trzeba skalibrowć urządzonko
Wali "epitetami" w odpowiedzi na Twoje posty.
A jak już wiatr w Twoje żagle to pisz w każdym temacie, gdzie ktokolwiek, cokolwiek napisał, że posiada i wyraża swoją opinię.
PS. Nie przypominam sobie aby ktoś Cię atakował, że masz licznik za 5 zeta, natomiast Ty jak wszyscy widzą robisz to bezbłędnie, tylko troszkę nieudacznie.