Tarcze zegarów

Wymyśiłeś coś fajnego do Swojej VFR? To możesz się podzielić.
david117
pisarz
pisarz
Imię: Dawid
województwo: zachodniopomorskie
Kontakt:

Tarcze zegarów

Post autor: david117 » śr 30 sty 2008, 16:09

Witam. Mam ogromna prosbe do kogokolwiek. Poszukuje tarcz zegarow do mojej VFR, a najbardziej tej predkosciomierza. Moje moto jest z Anglii, wiec ma licznik w milach. Jakze zdradliwe jest to g.... :biggrin , a zwlaszcza w miescie :biggrin , bo czuje np ze jade no w miare szybko, spogladam na zegar i mam na liczniku 70 hehehe. Oczywiscie mieszane uczucia, bo gdybym chcial jechac przepisowo w ter zabudowanym, to wskazowka zatrzymuje sie na 40 heh, a uczucie baaaardzo dziwne :biggrin . Dlatego blagam ludzi dobrej woli i o wielkich sercach: Dajcie prosze jakis namiar na ludzi, ktorzy moga mi pomoc!!! :biggrin Pozdrawiam wszystkich :bye

Awatar użytkownika
kecajm69
klepacz
klepacz
Imię: Jacek

Post autor: kecajm69 » czw 31 sty 2008, 09:37

Ten temat już był poruszony w <<Tuning i Patenty>>poszperaj w nim ,też mam angielke i też mnie ten licznik w konia robi a tu masz link http://www.herbi.only.pl/zegary/
Jacek M.

Awatar użytkownika
endialdi
pisarz
pisarz
Imię: Robert
województwo: małopolskie

Post autor: endialdi » pt 01 lut 2008, 15:43

zobacz to:
http://cgi.ebay.pl/HONDA-VFR800-FI-VFR- ... dZViewItem
ale chyba taniej Cię wyjdzie dorobić
"Burn rubber not your soul"

david117
pisarz
pisarz
Imię: Dawid
województwo: zachodniopomorskie
Kontakt:

Post autor: david117 » sob 02 lut 2008, 08:39

No w sumie dzwonilem do kolesia, ktory zajmuje sie dorabianiem tarcz i krzyknal mi 110zl :confused , ale mysle ze kupie raczej u niego. Dzieki jednak za zainteresowanie i linka. Pozdrawiam :bye

ODPOWIEDZ