ja mam Delkevica i LudwigVan, u niego brzmi lepiej bo ma kata wywalonego, coś podobnego do tego na filmiku, u mnie niestety trochę go tłumi nie mam na razie czym nagrać dźwięku
„If everything seems under control you’re just not going fast enough” CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI
dB killer i tak nie wiele u mnie daje nie wiem czy głośniejszy od mivva czy nie, ale brzmi to dobrze, według mnie to jeden z najlepiej brzmiących wydechów do vfr
„If everything seems under control you’re just not going fast enough” CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI
Wiesz, mi ciężko cokolwiek mówić, bo co nie podstawie pod swoja to chodzi tak sobie Z racji ze mam to co mam, każdy komin mnie nie satysfakcjonuje wiec mivva zostawiam do szlifiery którą kupie na wypady a VFR bede cisnął codziennie bo ten silnik nie klęka !
maliq85 pisze:To ja dodam swojego Arrowa w RC46, gada głośno-basowo i nie męczy nadto w trasie mnie przynajmniej
Mam dokładnie ten sam komin, dziekuje za wstawke bo juz 9 miesiecy nie slyszałem mojego skarbeczka przez je*aną emigracje za pieniądzem by było za co jeździć
Pięknie było usłyszec... Pozdro.
nagrywaj bo mnie ciekawi. Tylko w dobrej jakosci bo w chu.. gdzies byl na youtubie. Za takoni tyle wołają do VFR, że to powinno dupe urywac brzmieniowo hehe
Nagrywasz film, następnie zakładasz konto na youtube lub lepiej na vimeo (nie obcina jakości) tam zamieszczasz film i następnie klikasz udostępnij i wklejasz link
To się pochwalę swoimi:
Najpiękniejszy dźwięk miałem w RC36I tłumik samoróbka (słuchawki konieczne )
Tu RC46 z pustym MIG-iem (dzięki Łysolek )
A tu MIG wytłumiony wełną ceramiczną
MIG nie wytrzymał trudów ostatniej przejażdżki i musiałem go rozebrać, ponaprawiać itp. Obecnie wytłumiony jest takim włosiem wyciągniętym z tłumików mini morisa, ktoś miał dużo i mi ofiarował ale nie mam filmiku jak brzmi z tym wypełnieniem a brzmi całkiem spoko mimo że zbytnio nie upychałem tego bo chciałem mieć tylko lekko "przyciszony" Ale jak się uprzecie to nagram