Wiem że pewnie połowa z was po obejrzeniu zdjęć zapragnie budowy swojego sprzęta(sam tak mam, hehe) ale odrazu mowie, bez 3 rzeczy nie ma co do tego podchodzić. Pierwsza to czas, druga to pieniądze, a trzecia to czas i pieniądze...

haha no dokładnieLudwigVan pisze:Rośnie nam piękna bestia! Ale się porobiło... Kto jeszcze trzyma armaty w piwnicy???
Spoko, jesli chodzi o zbiornik i przedni błotnik to bedą czarne ale w połysku, kolorek z nowego r8belkot pisze:Widze ze powaznie sie wziales. Czekam na efekt finalny... Mam nadzieje ze nie czarny mat...
Sety oryginalne od rc36II, jak chcesz to Ci je pomierzedzi-es pisze:haha no dokładnieLudwigVan pisze:Rośnie nam piękna bestia! Ale się porobiło... Kto jeszcze trzyma armaty w piwnicy???Nareszcie w Polsce rosną ciekawe projekty. Do tej pory skarbnicą było custom fighters i w sumie dalej jest, ale u nas na forum też grube modyfikacje sie wyłaniają. VFR to fajna baza do projektów.
Powiedz mi Chris zg, sety oryginalne od rc36II ? pasują do RC36I ? jest jakaś róznica w wysokości?
Potrzebuje setów wyższych o 2-3cm do Rc36I
ufff.. no to czekam na efekt finalny. Kiedy skladasz?Chris-Zg pisze:bedą czarne ale w połysku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości