Zimową pora czyszczenie śrubek

Wymyśiłeś coś fajnego do Swojej VFR? To możesz się podzielić.
Awatar użytkownika
RALF
klepacz
klepacz
Imię: Rafał

Zimową pora czyszczenie śrubek

Post autor: RALF » pt 06 mar 2009, 00:53

...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt 13 mar 2009, 08:27 przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster

Awatar użytkownika
Shoov
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Shoov » pt 06 mar 2009, 08:16

staryyy zanim sie rozpedzisz, ja wiem ze jest kryzys, te sprawy ,niektorzy moze maja w zwiazku z tym wiecej czasu albo co, ale zanim powstanie kolejne 10 tematów o tym jak wyczysciles srubki, tarcze, klamiki, zebatki, opony, felgi itd to wez sie zastanow, bo sie bajzel robi tematow o dupie maryny jest i tak juz w sporo, moze poprostu zaloz jeden np "ralf przygorowuje motor do sezonu"... no nie wiem, tak ja bym to widzial ale nie jestem nieomylny i moje racje mimo ze sa najmojsze to inni moga sie z nimi nie zgadzac, pozdrawiam.

Awatar użytkownika
RALF
klepacz
klepacz

Post autor: RALF » pt 06 mar 2009, 08:51

Shoov pisze:staryyy zanim sie rozpedzisz, ja wiem ze jest kryzys, te sprawy ,niektorzy moze maja w zwiazku z tym wiecej czasu albo co, ale zanim powstanie kolejne 10 tematów o tym jak wyczysciles srubki, tarcze, klamiki, zebatki, opony, felgi itd to wez sie zastanow, bo sie bajzel robi tematow o dupie maryny jest i tak juz w sporo, moze poprostu zaloz jeden np "ralf przygorowuje motor do sezonu"... no nie wiem, tak ja bym to widzial ale nie jestem nieomylny i moje racje mimo ze sa najmojsze to inni moga sie z nimi nie zgadzac, pozdrawiam.
Nie uważam ,że to temat o dupie marynie kolego :razz: ale masz racje by umieścic to wszystko w jednym poście. Nara
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster

Bor0
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: Bor0 » pt 06 mar 2009, 18:26

ja np. uwazam ze to jest temat o dupie marynie a dokladniej temat "ch...j* mnie to interesuje" bo kazdy wie jak wyglada wypolerowana srubka, jak zrobisz cos konkretnego to sie pochwal, abo zaloz swoj temat i tam wrzucaj zdjecia wypolerowanych pi.....l, bo tak to ja tez zaraz pujde i se wypoleruje srubke spustowa oleju i wrzuce 15 zdjec z kazdej strony, nie obrazaj sie oczywiscie ale troszke wyobrazni i wszystko bedzie git.

kiciol
klepacz
klepacz
Imię: Roman
województwo: wielkopolskie

Post autor: kiciol » sob 07 mar 2009, 13:11

Popieram nie chcesz-nie czytaj.Warto się pochwalić choćby drobnymi pierdołami zwłaszcza gdy samemu się to zrobiło co daje nie małą radoche.To tylko śmieszne śrubki ale dzięki takim detalom całość nabiera mocy ale jak widac nie wszyscy potrafią takie drobiazgi docenić.Diabeł tkwi w szczegółach :twisted:
Ralf załóż jeden temacik i czochraj dalej te śrubki i wszystko co Ci się nawinie :mrgreen:
... owoc żywota twojego je...ZUS .

http://www.bikepics.com/pictures/2297876/

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
województwo: mazowieckie

Post autor: C_L_K » sob 07 mar 2009, 13:17

No teraz kolego to się trochę rozpędziłeś :evil:
Wszystkim nam motocykle są bliskie i jesteśmy mniejszymi lub większymi pasjonatami. Ale to forum istnieje już trochę czasu i ma swoje zasady, które każdy kto dołącza powinien uszanować. Jeżeli Shoov, który jeśli nie zauważyłeś jest jednym z moderatorów tej części forum, zwrócił Ci uwagę, to powinieneś się choć chwilę nad tym zastanowić. Bor0, nie napisał, że temat jest ch...j*, albo cokolwiek innego, tylko że ch...j* go to interesuje jakim sposobem wypolerowałeś śrubki. I mnie, jak i wielu innych również to ch...j* interesuje. Myslisz, że jak pozakładasz 15 tematów jak polerować to czy owo, to komuś się to przyda? Ktoś szybciej znajdzie interesujące go info? O polerowaniu było już kilka tematów i trzeba było do takiego tematu się podkleić, a jeśli nie mogłeś tego znaleźć to trzeba było założyć nowy np. POLERKA i tam opisywać wszystko na co masz ochotę i co wiąże się z tematem.
Masz prawo tego nie wiedzieć, bo zalogowałeś sie niedawno, ale jakiś czas temu w części mechanicznej forum był jeden wielki burdel i to właśnie Shoov wziął się za to i doprowadził do takiego stanu jaki jest teraz. I wielki szacun za to. A ty zamiast uszanować to co masz obrażasz kolegów. Nieładnie 8)

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » sob 07 mar 2009, 14:29

zaraz wujek zrobi poŻO n DEK :evil, jakby powiedział wszechmocny nasz mocar - SSIJCIE !!! a Ja robie czystke w temacie, odpi...dala juz w deklach, bo nie jeździcie :evil

kto poleruje niech pleruje w jednym temacie, kto opitala niech opitala seeee w zamkniętym okręgu, lejcie się, ssijcie, byle nie na forumie :biggrin no to pozdro, burdel usuwam, a Ralf zbiera śrubki i robi ogólny temat POLERAAAA pasi ? faktycznie troche ich powstaje duzo, stwórz temat POLERKA RAFAELKA czy cuś i bedzie gites,

ps. Musieliby Nam "moderatorom" z inspekcji pracy chyba płacić za czyszczenie tego całego burdelu co "tworzymy" na forum, SZANUJMY to forum, bo jest jedyne w swoim rodzaju i dużo pomagamy samyyyyy sobie, Raf zbieraj do kupy wszystko, pokasój tematy namnozone, wrzuć do wora w jeden i bedzie :tts syty i VFRka cała

SZACUN
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
RALF
klepacz
klepacz

Post autor: RALF » sob 07 mar 2009, 15:47

KolczyK pisze:zaraz wujek zrobi poŻO n DEK :evil, jakby powiedział wszechmocny nasz mocar - SSIJCIE !!! a Ja robie czystke w temacie, odpi...dala juz w deklach, bo nie jeździcie :evil

kto poleruje niech pleruje w jednym temacie, kto opitala niech opitala seeee w zamkniętym okręgu, lejcie się, ssijcie, byle nie na forumie :biggrin no to pozdro, burdel usuwam, a Ralf zbiera śrubki i robi ogólny temat POLERAAAA pasi ? faktycznie troche ich powstaje duzo, stwórz temat POLERKA RAFAELKA czy cuś i bedzie gites,

ps. Musieliby Nam "moderatorom" z inspekcji pracy chyba płacić za czyszczenie tego całego burdelu co "tworzymy" na forum, SZANUJMY to forum, bo jest jedyne w swoim rodzaju i dużo pomagamy samyyyyy sobie, Raf zbieraj do kupy wszystko, pokasój tematy namnozone, wrzuć do wora w jeden i bedzie :tts syty i VFRka cała

SZACUN
Już pisałem do SHOOVA że ma rację by umieścić to w jednym poście i dzis to zrobię.

Dzięki kolczyk za Radę :mrgreen:
Radio Kolor 103 FM

Awatar użytkownika
mario71
teksciarz
teksciarz
Imię: Mariusz

Post autor: mario71 » sob 07 mar 2009, 19:12

masakra z tymi srubami

Kolega_PL
pisarz
pisarz
Imię: Adam
województwo: kujawsko-pomorskie

Re: Zimową pora czyszczenie śrubek

Post autor: Kolega_PL » wt 08 cze 2010, 21:18

RALF pisze:...
Słuchajcie, a gdzie i za ile mogę kupić komplet takich śrub do RC46? Mam jakieś tuningowe a wolałbym takie standardowe.
Adam

Awatar użytkownika
ivan
klepacz
klepacz
Imię: Mariusz

Post autor: ivan » wt 08 cze 2010, 23:29

Nie wiem czy śruby te mają taki kołnierz dociskający owiewkę.
Ale jeśli nie to spory wybór śrub ma firma Asmet http://www.asmet.com.pl/
Jak mi wyślesz taką śrubę to mogę do nich zajechać kiedyś i może coś się dobierze. (W Piotrkowie jestem średnio co 3 tyg to mógłbym podrzucić).
A w Piotrkowie masz np sklep Armet na 1 Maja 19. Tam mają dosyć duży wybór śrub, może coś sobie dobierzesz.
W tych firmach będziesz miał najtaniej.

Tu masz też gościa na allegro co ma śruby do owiewek http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=7972165

Kolega_PL

Post autor: Kolega_PL » śr 09 cze 2010, 08:10

[quote="ivan"]Nie wiem czy śruby te mają taki kołnierz dociskający owiewkę.
Ale jeśli nie to spory wybór śrub ma firma Asmet http://www.asmet.com.pl/
Jak mi wyślesz taką śrubę to mogę do nich zajechać kiedyś i może coś się dobierze. (W Piotrkowie jestem średnio co 3 tyg to mógłbym podrzucić).
A w Piotrkowie masz np sklep Armet na 1 Maja 19. Tam mają dosyć duży wybór śrub, może coś sobie dobierzesz.
W tych firmach będziesz miał najtaniej.

Tu masz też gościa na allegro co ma śruby do owiewek http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=7972165[/quote]

dzięki, rozejrze się

ODPOWIEDZ