na co zwrocic szczegolna uwage przy kupnie rc46 z 2001 roku ??? pomocy

Hmmmm, cieniasymors pisze:
znajomy sprowadził z zagranicy 2 moto - oba z HISSem i gdzies zagineły kluczyki. Jak na razie serwis Hondy nie potrafi mu pomóc. Cieniasy?
Ja na 90% procent mam pewnośc że się obejdzie ale żeby rozwiać to 10% dopytam jeszczebuli pisze:W Hondzie przy zgubieniu obu kluczyków bez wymiany m.innymi sterownika wtrysku się nie obejdzie
Przyjacielu mój tata koduje nie w Warszawie tak sie sklada ale ceny i tak są zbliżone..buli pisze:kodowanie klucza w moto Hondy jest w sumie proste
i branie za to 150zł lub więcej to rozbój
no chyba ,że w stolicy, tam wszystko wolno
jak znowu diódka (bo dioda)?? U mnie nie ma żadnej diody, diódki. KolczyK, a Ty co taka niezdecydowana, hie?Jak HISS pracuje - blokuje pompę wtryskową - to fajniutko migoce czerwoną żaróweczką. Można to wyłączyć i nie mruga, ale po 24h i tak przestaje mrugać.
Co ciekawe - jak włożysz kluczyk do stacyjki HISS nadal mruga jakby blokował, ale tak na prawdę już nie blokuje. Żaróweczka HISS gasnie dopiero po przekręceniu kluczyka w pozycję zapłon. Taka ciekawostka
Albo mówimy o 2 róznych rzeczach, albo Immobilaizer który stosuje Honda w motocyklach nie ma nic wspólnego z tym samochodowymbuli pisze:super specjalna wiązka do kodowania kluczy w motocyklach Honda
kosztuje około 200zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości