To i chłodzenie pewnie lepsze bo na 2 sie rozłożySOWA pisze:Daj swój reglerek Rommiemu, podłączy sobie oba i średnią będzie miał akuratnią

to dziala w obie strony?? ja mam za dużo tego ładowania, jak wyczyszczete styki i klemy to spadnie napięcie ładowania???rommi pisze:Czyli moje 13,5 to jeszcze mało - trzeba będzie jeszcze przelecieć inne styki. Tak czy inaczej teraz jest lepiej niż wcześniej (11,5V)
Jeśli masz jakieś kłopoty z regulatorem to zabierz. Jeśli nie masz ... to bedziesz miał, więc też zabierz.Gracko pisze:czy jest sens kupić to urządzenie na zapas i zabrać ze sobą w trase ??
mialam tak w zeszłym sezonie....objawy jak przy padnietym regulatorze, rozładowany aku itd..a że to typowe w vfr, toszatan pisze:Nie spadnie ;] , a tak na powaznie całkiem mozliwe bo jedna faza z brudnego styku moze za słabo zwierac uzwojenie do masy a regler myśleć ze jest za mało i daje max, ale raczej juz regler zdechł, w kazdym razie nadzieja jest
hmm...czyli może wymiana tego regulatora miała jednak jakiś sens...Ketchup pisze:zgrzanie styku, czy też jak piszecie zasyfienie, jest już wtórną sprawą, spowodowaną przede wszystkim przez padajacy regler :
tiaa...nawet nie chcę wiedzieć ile by tu policzyli za regulatorek...Gienio pisze: e tam od razu w bloto, moze jeszcze padnieodpukac
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości