Moduł obrotomierza RC 46 Pomocy!
- Argail
- pisarz
- Imię: Dariusz
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Moduł obrotomierza RC 46 Pomocy!
Witam,
Wpadłem kiedyś na genialny pomysł, żeby zmienić tarcze z mil na kilometry i nie dość, że na własnej skórze dowiedziałem się, żeby nie wyciągać szpili wskazówki to na dodatek zepsułem obrotomierz
Mianowicie ze względu na wątpliwy stan aku, chciałem założyć obrotomierz na chodzącym silniku - podczas dokręcania śrubki (jednej z 3 mocujących moduł obrotomierza w zegarach do płytki ze ścieżkami) dotknąłem ramy - zrobiła się iskierka i zgasło wszystko co się świeciło
Zdechł bezpiecznik świateł ale po wymianie nadal nie działał obrotomierz
Kupiłem drugie zegary - przeszczepiłem obrotomierz... i k...ć nadal nie działa
Pewnie szlag trafił jakiś przekaźnik, ale niestety za diabla nie wiem gdzie szukać
Mam teraz dwie pary zegarów i nadal nie działający obrotomierz
Ma ktoś pomysł co można jeszcze wymienić, żeby nie wydawać kolejnych 400 zl na coś co nie jest zepsute?
Pomocy chłopaki...
Podejrzewam, że to jeden z tych na zdjęciu, ale podejrzewam w ciemno...
Wpadłem kiedyś na genialny pomysł, żeby zmienić tarcze z mil na kilometry i nie dość, że na własnej skórze dowiedziałem się, żeby nie wyciągać szpili wskazówki to na dodatek zepsułem obrotomierz
Mianowicie ze względu na wątpliwy stan aku, chciałem założyć obrotomierz na chodzącym silniku - podczas dokręcania śrubki (jednej z 3 mocujących moduł obrotomierza w zegarach do płytki ze ścieżkami) dotknąłem ramy - zrobiła się iskierka i zgasło wszystko co się świeciło
Zdechł bezpiecznik świateł ale po wymianie nadal nie działał obrotomierz
Kupiłem drugie zegary - przeszczepiłem obrotomierz... i k...ć nadal nie działa
Pewnie szlag trafił jakiś przekaźnik, ale niestety za diabla nie wiem gdzie szukać
Mam teraz dwie pary zegarów i nadal nie działający obrotomierz
Ma ktoś pomysł co można jeszcze wymienić, żeby nie wydawać kolejnych 400 zl na coś co nie jest zepsute?
Pomocy chłopaki...
Podejrzewam, że to jeden z tych na zdjęciu, ale podejrzewam w ciemno...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rejoice o young man in thy youth