oślepiam innych
oślepiam innych
Witam
otóż jak mogę szybko obniżyć światła. Jazda z pasażerem to już tragedia każdy mi miga światłami.
V-Tec 2004
pozdrawiam
otóż jak mogę szybko obniżyć światła. Jazda z pasażerem to już tragedia każdy mi miga światłami.
V-Tec 2004
pozdrawiam
- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
U mnie ostatno Sowa z Maćkiem regulowali ale nie wiem czy to jest jak w Vitku.Dwie małe dziurki po bokach w plastiku i krzyżak długi.Jak siedzisz na moto to po prawej stronie i lewej od zbiornika w obudowie zegarów ale trochę niżej niż zegary.Powinieneś zobaczyć bo innych nie ma.Nie wiem jak Ci wytlumaczyć kurka wodna.Jakby co to dzwoń.Obniżasz przez odkręcanie tylko musisz dobrze trafić.
Jes kłopot z namierzeniem. Jeśli nie dasz rady sam to podjedź, ustawię ci.
Z popniższych opisów Krajana i thevaldi'ego wynika, że vitki mają inaczej niż normalna, pospolita, samobieżna, przyjaźnie nastawiona do motonity 46-tka. Tu jest jak pisze Hubercik.
Z popniższych opisów Krajana i thevaldi'ego wynika, że vitki mają inaczej niż normalna, pospolita, samobieżna, przyjaźnie nastawiona do motonity 46-tka. Tu jest jak pisze Hubercik.
Ostatnio zmieniony wt 05 cze 2007, 08:17 przez SOWA, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: oślepiam innych
ctrlz pisze:Witam
V-Tec 2004
pozdrawiam
W VTEC - reguluje sie swiatla srubokretem (krzyzakowym) jak juz napisal jeden z kolegow - nalezy sie "dostac" pod lampe (miedzy blotnik przedni a lampe od dolu) - mniej wiecej posrodku jest takie "ustrojstwo"

P.S: Jak nie znajdziesz to daj znac na priv porobie fotki i Ci podesle; albo podlaecze skan z serwisowki.
-
- zadomowiony
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
niewiem jak w v-tec-u jest ale w 46 przed, są dwa otwory przy zegarach po lewej i prawej stronie, służą one do regulacji góra - dół, wystarczy długi krzyżak, sruby są w narożnikach górnej czesci lampy, można wyczuc polcami, trzeba sie troszkę pomęczyc , do regulacji prawo - lewo służa sruby pomiedzy zegarami a błotnikien, na dole lampy po srodku, mozna regulować krzyżakiem lub kluczem 10