Moja VFR przy 5 tys. Obr/min przestaje mi ciągnąć ,no i przy 7 tys. Obr/min jest wszystko w porządku . Strata mocy jest mało odczuwalna ,ale jest . Jadąc na 6 biegu we dwie osoby, to da się to dopiero wyczuć .
W mojej VFR rc36 II mam dzuire w gazie
- Cycek
- teksciarz

- Imię: Piotr
- województwo: śląskie
- Kontakt:
W mojej VFR rc36 II mam dzuire w gazie
Hello
Moja VFR przy 5 tys. Obr/min przestaje mi ciągnąć ,no i przy 7 tys. Obr/min jest wszystko w porządku . Strata mocy jest mało odczuwalna ,ale jest . Jadąc na 6 biegu we dwie osoby, to da się to dopiero wyczuć .
- Jacko
- ostry klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Może masz za ubogą mieszankę. A filterek i tłumiczek są orginalne czy akcesoryjne jakieś ??
[ Dodano: 2007-04-13, 10:54 ]
Dodam jeszcze że chyba dziureczkę VFR'ka w tym miejscu po prostu ma.
U mnie też minimini da siewyczuć w tym przedziale, może troszkę w mniejszym od 5,5 do 6,5.
Ale ta dziureczka u mnie jest prawie niewyczuwalna. Wszystko zależy od stylu jazdy.
[ Dodano: 2007-04-13, 10:54 ]
Dodam jeszcze że chyba dziureczkę VFR'ka w tym miejscu po prostu ma.
U mnie też minimini da siewyczuć w tym przedziale, może troszkę w mniejszym od 5,5 do 6,5.
Ale ta dziureczka u mnie jest prawie niewyczuwalna. Wszystko zależy od stylu jazdy.