WIOSENNA AKCJA SERWISOWA HONDY
- Charlie88
 - zadomowiony

- Imię: Karol
 - województwo: mazowieckie

2 czy 3 lata temu byłem na podobnej akcji w Hondzie AutoWitolin. Umówiłem się telefonicznie na przegląd. 
Sprawdzili: ciśnienie w kołach, poziomy płynów, ewentualne luzy na główce ramy, napięcie akumulatora na włączonym i wyłączonym silniku, sprawdzili czy nie ma wycieków jakichkolwiek, osłuchali stetoskopem silnik, sprawdzili stan okładzin klocków hamulcowych, sprawdzili poprawność działania wszystkich świateł. Tyle pamiętam.
Dostałem na piśmie potwierdzenie o przeglądzie, w którym były zapisane prawidłowości nieprawidłowości.
Dodatkowo otrzymałem tankpada HRC
Ogólnie polecam.
Jak zrobię synchro gaźników to zadzwonię do nich i jeśli będzie jeszcze można to się zapiszę na wizytę.

Sprawdzili: ciśnienie w kołach, poziomy płynów, ewentualne luzy na główce ramy, napięcie akumulatora na włączonym i wyłączonym silniku, sprawdzili czy nie ma wycieków jakichkolwiek, osłuchali stetoskopem silnik, sprawdzili stan okładzin klocków hamulcowych, sprawdzili poprawność działania wszystkich świateł. Tyle pamiętam.
Dostałem na piśmie potwierdzenie o przeglądzie, w którym były zapisane prawidłowości nieprawidłowości.
Dodatkowo otrzymałem tankpada HRC
Ogólnie polecam.
Jak zrobię synchro gaźników to zadzwonię do nich i jeśli będzie jeszcze można to się zapiszę na wizytę.
- 8Bodzio8
 - pisarz

- Imię: Tomek

To Super ! Oni serwisują 3 marki Honda Suzuki i Aprilla więc tak wszystkiego po trochu. Wybadaj jak tam wygląda i co to za macherzy serwisują.adrian76 pisze:Mieszkam w Tychach a zamawiałem części w Bielskuten serwis w Tychach wydaje się być taki ubogi. Podjadę tam jutro zapytać czy w ogóle przeprowadzają taką wiosenną akcję, jeżeli tak to się umówię na termin
Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. 
						- adrian76
 - pisarz

- Imię: Adrian
 - województwo: małopolskie
 - Kontakt:

Byłem dziś w salonie Hondy w Tychach i owszem wykonują taki przegląd w ramach wiosennej akcji serwisowej hondy. Niestety pan który zajmuje się serwisem i z którym można się umówić na termin był nieobecny. Dostałem natomiast bezpośredni telefon aby się umówić, więc jutro będę dzwonił aby ustalić termin. Po przeglądzie nie omieszkam Wam napisać co i jak zrobili i czy dają jakieś gadżety 

nie jeździj szybciej, niż potrafisz myśleć/
						- adrian76
 - pisarz

- Imię: Adrian
 - województwo: małopolskie
 - Kontakt:

Dziś byłem na przeglądzie w Tychach. Cały przegląd trwał 1:20. Sprawdzili hamulce, opony, łańcuch, łożysko główki, ciśnienie w oponach, stan aku, stan płynów, grubość tarcz hamulcowych, amortyzatory, wycieki paliwa, sprzęgło, działanie linek. Oczywiście wyniki sprawdzeń na papierze. Na koniec dostałem płyn do mycia szyby w kasku 

nie jeździj szybciej, niż potrafisz myśleć/