Pomocy lub informacji
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Pomocy lub informacji
Witam.
Utopiłem Nokie 6500 slide, wydaje mi się, że poza wyświetlaczem który jedynie się podświetla wszystko inne działa ale to tylko moje odczucie.
Więc zwracam się z pytaniem do szacownego grona, czy ktoś z Nas naprawia telefony, bądź też zna kogoś kto potrafi to dobrze naprawić.
Do Adminów: nie wiedziałem gdzie zamieścić zaytanie, jeśli nie trafiłem proszę o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce.
Utopiłem Nokie 6500 slide, wydaje mi się, że poza wyświetlaczem który jedynie się podświetla wszystko inne działa ale to tylko moje odczucie.
Więc zwracam się z pytaniem do szacownego grona, czy ktoś z Nas naprawia telefony, bądź też zna kogoś kto potrafi to dobrze naprawić.
Do Adminów: nie wiedziałem gdzie zamieścić zaytanie, jeśli nie trafiłem proszę o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce.
-
- zadomowiony
więc jest tak jeżeli po utopieniu wyjąłeś od razu baterie wysuszyłeś telefon ok 24 godzin najlepiej na ręczniku na kaloryferze to jest szansa że będzie działał, lecz jeśli tylko go wytarłeś z baterią w środku to jest mniej niż 10 % szans że da się go uratować nie wymieniając 70% elementów których i tak z reguły nie da się wymienić. paru kumpli już tak zrobiło bo byli mądrzejsi i niestety kupowali nowy telefon. Życzę ci jak najmniejszych kosztów pozdrawiam. A telefonu szkoda bo jest chyba najlepszym jak na razie na rynku modelem slidera.
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
Dołączam się do wypowiedzi Wektora, masz jakiś problem i Sam nie zabardzo sobie z nim radziszjw pisze:wybacz, ze pytam, ale ciekawosc mnie zzera... PROSZE! powiedz, ze nie utopiles go w kiblu!

Załóż temat związany ze Swoim problemem, na pewno jakoś Ci się bidulku pomoże chociażby wsparciem psychicznym

W odpowiedzi na Twe pytanie : Nie, nie utopiłem go w kiblu.
- jw
- pisarz
- Imię: Jarek
no i dzieki za konkretna odpowiedz.MC_Hammer pisze:W odpowiedzi na Twe pytanie : Nie, nie utopiłem go w kiblu.
nie macie co robic tylko wymyslacie jakies historyjki, ze flustracja, babcia, problemy. bierzecie chyba forum zbyt serio, why so serious?

p.s mc jak bede mial problem to ciebie pierwszego poprosze o pomoc. obiecuje poprawe, wybacz

p.s wektor, pozdrow babcie