Co sądzicie o mtocyklach typy RAT BIKE ?
Co sądzicie o mtocyklach typy RAT BIKE ?
Wyraźcie swoje opinie.Wyrzućcie to z siebie .Podoba się czy nie i dlaczego? ? ? ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt 26 gru 2008, 16:21 przez lary1978, łącznie zmieniany 1 raz.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
już wiemy czemu posunales VFre 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
jak nie chcesz bdać o coś na czym jeżdzisz .i po rsostu jeśli ktos Ci nasra na bak i nie bedzie to robiło na Tobie wrażenia to coś takiego warto zrobic.Tylko z VFR??Ja to odbieram jako oszpecenie moto na siłe.Lecz wtedy jest oryginalne,A ze lubie niepowtarzalne rzeczy to moje Zdanie jest podzielone
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
-
- teksciarz
- Kontakt:
Re: Co sądzicie o mtocyklach typy RAT BIKE ???????
Motocykle RatBike bylyby spoko, gdyby mialy tylko kompletne owiewki, byly czyste i bez amunicjilary1978 pisze:Wyraźcie swoje opinie.Wyrzućcie to z siebie .Podoba się czy nie i dlaczego? ? ? ?

Zdro!
katan
katan, po prostu katan..
Celem jest droga
Celem jest droga
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
lary1978,
Dla mnie to oszpecenie moto.
Mnie się to nie podoba.
To tak jak zobaczyć gołą laskę i zachwycać się jakby miała na sobie sexowną bieliznę.
Tyle mojego.
Dla mnie to oszpecenie moto.
Mnie się to nie podoba.
To tak jak zobaczyć gołą laskę i zachwycać się jakby miała na sobie sexowną bieliznę.
Tyle mojego.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Ja tam swemu moto bym tego nie zrobił nigdy, i za żadną cenę, ale uważam, że dobrze, że są zakręceni ludzie, którzy porywają sie na takie nikomu niepotrzebne wyczyny. To po prostu cieszy oko, albo wzbudza litość, lub podziw i szereg innych odczuć, ale chyba przede wszystkim pokazuje, że moto, to nie tylko tępe zap...nie na dwa położenia manety, ale i sposób na oznajmianie siebie, jak śpiewanie, tańczenie, pisanie wierszy czy też prozy. To droga dobra jak i inne by powiedzieć choćby samemu sobie, że dusza motocyklisty mieści więcej niż tylko troskę o wachę i laskę na plecaku. Ale to też dobry sposób na wyłowienie plecaczka.
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
O czyiś gustach i upodobaniach się nie rozmawia podobno,to tak jakby porównać ciężki rok i muzykę góralską jednym się podobają górale innym rockowcy z całym ekwipunkiem i zachowaniem osobiście nie gustuje w tak przerobionym moto ale oglądać - podziwiać ludzkie zdolności -lobię i tu zgadzam się z SOWA sowa modra głowa wie co mówi
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
Z mojej perspektywy wygląda to tak: Temat dziwny wzbudza kontrowersje ale i podziw...
Nikt chyba nie oszpeca woza na sile , tylko motki są kupowane w stanie Bummmmm w specjalnie do tego celu....Mnie osobiście podoba się i nie podoba 50 - 50 %...W zależności jak jest powiedzmy ZBUDOWANY.......Ktoś kiedyś powiedział że wygląd motocykla nie ma znaczenia bo moto ma śmigać <<ktoś z forum
>>....I co Ty na to kolego????
Nikt chyba nie oszpeca woza na sile , tylko motki są kupowane w stanie Bummmmm w specjalnie do tego celu....Mnie osobiście podoba się i nie podoba 50 - 50 %...W zależności jak jest powiedzmy ZBUDOWANY.......Ktoś kiedyś powiedział że wygląd motocykla nie ma znaczenia bo moto ma śmigać <<ktoś z forum

- Daniel
- klepacz
- Imię: Daniel
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
A mi tam się podobaja takie sprzety. Są inne niż wszystkie i zwracaja uwagę. Mało tego, co jakiś czas nachodzi mnie chęć zrobienia czegos takiego. Oczywiście nie zrobił bym tego mojej VFRce ale kupić coś tańszego na drugie moto i do dzieła....
Kiedyś pracowałem w Holandii i tam widywałem takie sprzęty. Oto jeden z nich. Honda CX 500. Obwieszona mnóstwem breloczków, maskotek itd. Robiła wrażenie. Mało tego. Gość jeździ cały czas ze swoim psem w tankbagu
Oczywiście smycz jest przypięta do motocykla żeby nie spadł. Facet jak mnie zobaczył że robię zdjęcia, od razu podszedł i zapytał czy chcę psa do zdjęcia
Mówił że na początku jeździł z nim tylko wokół domu. A teraz jak wyciąga motocykl z garażu to pies pierwszy czeka koło motocykla żeby jechać
Obok widać moja VFR 

Kiedyś pracowałem w Holandii i tam widywałem takie sprzęty. Oto jeden z nich. Honda CX 500. Obwieszona mnóstwem breloczków, maskotek itd. Robiła wrażenie. Mało tego. Gość jeździ cały czas ze swoim psem w tankbagu

Try before you die!