o właśnie. Nigdy mi się to nie podobało, że niektórzy na forach tak postępują czyli poszukaj sobie i jeszcze potrafią dodać od siebie parę epitetów.PETER pisze:czytając to co się dzieje, rozumiem że praca moderatorów to ciężkie i czasochłonne zajęcie, ale co chwila widzę "po co piszesz już było szukajka" jeżeli będziemy postępować w ten sposób to jako świeży user właściwie tylko raz coś napisze i oczywiście starzy odeślą mnie do szukajki, a potem forum będzie istniało jako "wikipedia" a jeżeli tak się stanie to forum umrze śmiercią naturalną czy o to chodzi??Żeby istniało ludzie muszą pisać posty
![]()
a konkretnie chodziłó o ten wontek:viewtopic.php?f=10&t=20450&view=unread#unread
a ile to trwa napisanie tych 2 zdan o sobie 1 min 5 ???nawet jak ci sie spieszy po cos jakis ten regulamin jest to chodz podstaw przestrzegajmy .emils pisze:Mi równie bardzo przeszkadza post w stylu "najpierw powitalnia!"
Wiadomo, wypada sie przywitać, ale czasami ktoś pisze, bo chce szybko uzyskać odpowiedź (np coś mu sie popsuło w sezonie i chce to jak najszybciej zrobić), więc w wolnym czasie się przywita, ale nie musi tego robić od razu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości