Wypadek w Warszawie ul Płaskowicka/Cynamonowa

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
binio
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz

Wypadek w Warszawie ul Płaskowicka/Cynamonowa

Post autor: binio » wt 09 lis 2010, 16:31

Wklejam tutaj, moze ktos akurat widzial, jesli nie bedzie to duzym problemem przeslijcie znajomym. Dzieki
"Mam wielką prośbę roześlijcie to do jak największej liczby osób z wa-wy - potem oni do jak największej liczby itd. Może znacie kogoś w jakiejś redakcji gazety, TV gdziekolwiek, bo policja strasznie kręci w tej sprawie. W takim miejscu o t.........akiej godzinie oni nie znaleźli świadków.Takie sprawy oglądałem dotychczas w Uwadze lub innych podobnych programach. Teraz dotyka to mnie bezpośrednio...Wypadek na Płaskowickiej/Cynamonowej w dniu 26.10.2010 - szukam świadków! W dniu 26.10.2010 ok. godz.18:00, na przejściu dla pieszych na ulicy Płaskowickiej została potrącona moja żona. Żona jest w stanie krytycznym i nadal leży w śpiączce w szpitalu na Szaserów. Mamy 2 małych dzieci 3 i 5 latek.
Wszystkich mogących pomóc w ustaleniu przebiegu zdarzenia proszę o kontakt pod numerami 501161804; 513034001 lub mailem na adres qlpi74@gmail.com -- Pozdrawiam, Piotr Kulpanowski "
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.

"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"

Awatar użytkownika
MC_Hammer
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Maciej
województwo: mazowieckie

Post autor: MC_Hammer » wt 09 lis 2010, 16:35

Biniu już jest tutaj :

viewtopic.php?t=11271

Zamykam.

Zablokowany