Witam wszystkich bardzo gorąco
Obecnie realizowana jest przez moich znajomych reklamowa kampania społeczna we współpracy z Centrum Zdrowia Dziecka.
Jest to bardzo ważna kampania dotycząca poważnych schorzeń u dzieci.
Oczywiście jak to zwykle w takiej sytuacji jej sukces w znacznym stopniu
zależny jest od ludzi o dobrym sercu.
zwracam się do Was moi kochani z prośbą o pomoc w realizacji tej kampanii.
Może Ktoś z Was, waszych bliskich czy znajomych zechciałby udostępnić swoją kuchnie do nagrań społecznej reklamy.
Poniżej zamieściłam treść maila, w którym jest wstępny opis pomieszczenia kuchennego, którego poszukujemy. Z przyczyn technicznych raczej bierzemy pod uwagę dom, a nie mieszkanie w bloku. Dołączam także pismo z Centrum Zdrowia Dziecka uwiarygadniające nasze poszukiwania.
Będę ogromnie wdzięczna za okazaną pomoc i pomysły.
Razem z Tomkiem Kuleszą jesteśmy w trakcie przygotowań do kampanii społecznej dla Centrum Zdrowia Dziecka.
Chciałabym zapytać czy byłbyś w stanie pomoc nam przy szukaniu lokacji. Niestety nie mamy budżetu na wynagrodzenie przy tej pomocy

W celu uwiarygodnienia naszego czynu społecznego przesyłam Ci pismo z CDZ.
(...)
Nie mamy też kasy na wynajem lokacji, a jeśli nawet się coś znajdzie to jakieś zupełne grosze...
Zdjęcia planowane są pod koniec października, początek listopada.
Krótki brief na temat lokacji:
...
Kuchnia
Przede wszystkim musi być przestrzenna (żeby się w niej ewentualnie zmieścił Technokran). Wyposażenie podstawowe – średnia klasa społeczna. Powinien być stół z krzesłami.
Rysunki dziecięce na lodówce i na ścianach. Ogólnie musimy mieć wrażenie, że tu kiedyś mieszkała rodzina (Zdjęcie rodzinne, itd.). Chciałbym jeszcze nakręcić jeden detal jak matka siedzi apatycznie w kuchni (detal i z nim związany rekwizyt jeszcze do obgadania z agencją).
Unikajmy proszę drewniane wyposażenie w kuchni (tylko stół i krzesła mogą być drewniane). Jak już nie unikniemy drewna to dobrze, żeby było jasne.
Ogólnie to grafitowe, szare wyposażenie komponowałoby się najlepiej.
Pozdrawiam Karola
Jeśli ktoś ma możliwość i zechce pomóc kontakt przeze mnie.