Szlag mnie już trafia- co chwila jakieś ku***a kwiatki wymyślają.

s*k*u*******y*n*y
tylko tyle powiem po szlag mnie juz trafia krew nagla zalewa... poszukajcie sobie inf na temat uzupelnienia rezerw paliwowych orlena...
i jak myslicie kto za to zaplaci??
weź ty zostaw politykę w spokoju.kruhy pisze:ale to nie zmieni mimo to poglądów i zapatrzenia wiekszości polaków w Tuska i jego otoczenie
Piotr, z całym szacunkiem, nie dałbyś sobie za tą wypowiedź głowy uciąć. Takich decyzji nie podejmuje dyrektor rejonowego wydziału komunikacji. A poza tym każdy urzędnik może polecieć po zmianie ekipy rządzącej, jeśli tylko wychyli się troche.ppamula pisze:I decyzje o takich podwyżkach są inicjowane w administracji średniego szczebla a więc wśód zawodowych pracowników administracji którzy nie zmieniają się przy zmianach politycznych
Kruchy, masz zapał godny lepszej sprawy, Ministrowie mają swoich pracowników kontraktowych niezależnych od klucza politycznego od podsekretarza stanu ponizej. Nikt nie mówi o szefach rejonów.kruhy pisze:Takich decyzji nie podejmuje dyrektor rejonowego wydziału komunikacji.
gdyby powoływani ministrowie tak działali to podkopywali sobie własne stanowisko. Zmiana administracji, która wymaga wdrożenia w bieżące sprawy przez pół roku albo i dłużej jest bez sensu i urzednicy administracji państwowej są właśnie dlatego niezależnie powoływani by nie paraliżować działania państwa.kruhy pisze:każdy urzędnik może polecieć po zmianie ekipy rządzącej
Niestety mnie też to boli, ale trzymam strone Piotra.ppamula pisze:I zostaw to forum wolne od polityki.
.q.w. się gdzieś indziej.
i po wielu latach mi przeszło. Teraz zależy mi tylko żeby politycy nie psuli gospodarki, nie wkładali tam swoich rąk. Ale oni wiedzą, że jezeli chcą mieć pensje to nie moga tej gospodarce ukręcić łba i to jest wniosek niezależny od ekipy rządzącej.pieprzony weteran
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości