Centurium czyli spotkania Polski centralnej
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Kurde blaszka żebym wiedział gdzie ja byłem ? nie myślałem że tu w okolicy zobaczę znak drogowy z taką ciekawą tabliczką 35 ostrych zakrętów traska super wolałbym w dzień ale nie można mieć wszystkiego na raz następnym razem na kebaba z rozdroża przez góry stołowe tam tez fajne winkle pozdro dla całej ekipy "Eskimosów" tych zdrowych i tych co mają wyzdrowieć{koniecznie}
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Peter mówi o drodze w Kampinosie którą wracaliśmy kiedyś z Karolcią, Skandalem i Lolkiem od Celników. Tyle, że tym razem pokonaliśmy ją w przeciwnym kierunku.
Po naszej pionierskiej wyprawie byłem tam jeszcze ze 4 razy i w dzień jest przednia zabawa.
Tylko ciągle trzeba uważać, bo czasem coś wyskakuje na drogę - nocą zwierzaki (atakują także z powietrza), w ciągu dnia piesi.
Po naszej pionierskiej wyprawie byłem tam jeszcze ze 4 razy i w dzień jest przednia zabawa.
Tylko ciągle trzeba uważać, bo czasem coś wyskakuje na drogę - nocą zwierzaki (atakują także z powietrza), w ciągu dnia piesi.
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Chyba najlepiej wie gdzie to jest SKANDAL jedzie się do Leszna {koło Błonia } z Leszna kierunek Nowy Dwór Maz. i po drodze skręca się na Czosnów jak bym pojechał to bym trafił a określić słownie za długim zakrętem przelatujesz mostek i powinno być skrzyżowanie z drogą w prawo tam skręcasz tak mi się wydaje ale mogę się mylić
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
-
- bywalec
- Imię: Michał
Rozdroże
Czy ktoś dziś będzie na rozdrożu. Z tego co czytam to były co tydzień zloty:) ale temat się urwał jakieś 5 dni temu nawet żadnych list nie ma:) ja bym z chęcią się pojawił.