NEGATYWNIE
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: NEGATYWNIE
Pasikonik łaj??
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- Panasonix82
- pisarz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
4 many ...PozytywnieZakreconyWariat pisze:Pasikonik łaj??
ex. VFR 800 VTEC (teraz u Żetona ) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... VFR800VTEC#
ex. VFR 800 FI (RC46 - teraz u Gruby73) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... DAVFR800FI#
Moja Ś.P. SC36 - http://www.bikepics.com/members/panasonix82/98vtr1000/
ex. VFR 800 FI (RC46 - teraz u Gruby73) - https://picasaweb.google.com/1043711926 ... DAVFR800FI#
Moja Ś.P. SC36 - http://www.bikepics.com/members/panasonix82/98vtr1000/
- Lukaszny
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Eee tam - każdy motocyklista tak ma. Najpierw płacze jak sprzedaje, a potem cieszy się jak dziecko jak kasa wpływa do portfela i pojawia się ten błysk w oku nieodpartej chęci zakupu nowego motocykla. Łzy w oczach to można mieć jak kasę ze sprzedaży motocykla kobieta przechwyciPanasonix82 pisze:..... eeehhhh ......
Sprzedaje swoją kochaną VFR, co dalej ..... jeszcze nie wiem .... narazie mam łzy w oczach ....

W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
- pisarz
- Kontakt:
Od kilku dni dwa palce prawej dloni mam odrętwiałe
Czuje caly czas irytujace i nieprzyjemne mrowienie malego palca oraz jego sąsiada
Za wuja nie wiem co to,ani dlaczego.
W necie przeczytalem,ze to moze byc jakis mechaniczny uraz nerwu lokciowego

Czuje caly czas irytujace i nieprzyjemne mrowienie malego palca oraz jego sąsiada

Za wuja nie wiem co to,ani dlaczego.
W necie przeczytalem,ze to moze byc jakis mechaniczny uraz nerwu lokciowego

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
PZW, to może być też wina krążenia, bez lekarza się nie obejdzie 

- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
miałem tak po wyjezdzie na mikolaje z Peterem. ustało po tygodniu. wynik przemrożenia u mnie.
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- kiki
- ostry klepacz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
kuźwa już dawno mnie tak nikt nie wk*****ił a zrobiła to moja narzeczona w swoje imieniny na dodatek...
Skutek?? Musze zagipsować ścianę i załatwić jakiś nowy telefon
Skutek?? Musze zagipsować ścianę i załatwić jakiś nowy telefon

- Rozan
- klepacz
kiki to co Ci wredne babsko wywinelo? 

- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Powód może być banalny:kiedyś lekarz na moją bardzo podobną dolegliwość zaczął mnie wypytywać o wszystko, okazało się ,że przyczyną drętwiejących palców u ręki jest permanentne podpieranie reki podczas prowadzenia auta.W tamtym czasie dużo jeździłem i łokiec wiecznie miałem na drzwiach koło szyby,tym samym ugniatałem sobie nerw odpowiedzialny za to.PozytywnieZakreconyWariat pisze:Od kilku dni dwa palce prawej dloni mam odrętwiałe Czuje caly czas irytujace i nieprzyjemne mrowienie malego palca oraz jego sąsiada Za wuja nie wiem co to,ani dlaczego.
Zastanów się czy Ty nie masz jakiś przyzwyczajeń i np.nie podpierasz się na łokciach,nie siedzisz z w sposób, który mógły wskazywac na ugniatanie nerwu w okolicy łokcia.
Chłopie masz parę...Rozan pisze:kuźwa już dawno mnie tak nikt nie wk*****ił a zrobiła to moja narzeczona w swoje imieniny na dodatek...Skutek?? Musze zagipsować ścianę i załatwić jakiś nowy telefon

- kiki
- ostry klepacz
- Kontakt:
na sile probowala mnie wyciagnac, na jakas imprezekiki to co Ci wredne babsko wywinelo?

poscig świete słowa przyjacielu, swiete słowaChłopie masz parę... jak w większości przypadków kobitka zdenerwuje a my musimy ponosić konsekwencje za swoje czyny popełnione w afekcie

- pisarz
- Kontakt:
Wyjebałem się...
Koniec weekendu,czas powrotu do domu....ośrodek 3km wgłąb lasu.Polna droga,czasem bloto,czasem sucho.
Ostatni zakręt przy wyjeździe na prosta(z lekkim spadkiem-różnicą poziomów),przednie koło wpadło w kopny piach...tył popchnął.Zdążyłem powiedzieć "MOTYLA NOGA"
Leci przod...a tyl chcial mnie wyprzedzic,moto leci...rzeczy w kufrze przeciązyły szale...leżymy.
Straty:
-urwane lewe lusterko w mocowaniu do owiewki(jakies 200km od domu
)
-porysowany lewy bok przez kamienie w piasku oraz patyki.
-kierunek wpadl do owiewki(pękły mocowania)....
Przelatywalem tamtędy podczas tego weekendu ok 20razy.Raz w błocie po pas

Koniec weekendu,czas powrotu do domu....ośrodek 3km wgłąb lasu.Polna droga,czasem bloto,czasem sucho.
Ostatni zakręt przy wyjeździe na prosta(z lekkim spadkiem-różnicą poziomów),przednie koło wpadło w kopny piach...tył popchnął.Zdążyłem powiedzieć "MOTYLA NOGA"

Leci przod...a tyl chcial mnie wyprzedzic,moto leci...rzeczy w kufrze przeciązyły szale...leżymy.
Straty:
-urwane lewe lusterko w mocowaniu do owiewki(jakies 200km od domu

-porysowany lewy bok przez kamienie w piasku oraz patyki.
-kierunek wpadl do owiewki(pękły mocowania)....
Przelatywalem tamtędy podczas tego weekendu ok 20razy.Raz w błocie po pas

- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
No to masz BMW 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
rozbite dwa motki a w sobote mieliśmy na obstawe do Orzyła jechać , potem jeszcze do Poznania do Kiciola i do Dragoo , a tak pozostanie nam teraz WALKA z ubezpieczycielem
nirfajnie w środku sezonu sie wyłożyć 

- kiki
- ostry klepacz
- Kontakt:
ale tak bardzo widzac po zdjeciach motki nie ucierpiały chyba, crashe sie przydały. Zresztą ważne, że Wy cali