OGNISKO NA DZIAŁCE - godzina 19 sobota (czyli jutro) jesli ktoś przyjedzie wcześniej nie wyrzucimy, no chyba że zacznie drzeć ryja że jeszcze nic nie gotowe
Mam prośbę do naszych ownersic i ownersów.
Ponieważ ilość miejsc stojących i siedzących jest ograniczona bardzo proszę o wpisanie się na listę obecności podczas ogniska. Musze zorganizować miejscówki do spania na stojąco, na kanapkę i spanie w grupach
1 POTRZEBNY JEST NAMIOT lub DWA. Jeśli ktoś posiada i może przytargać niech do mnie dryndnie z taką informacją, BARDZO PROSZĘ

TO WAŻNE BARDZO!!!
2 oczywiście tak jak rozmawialiśmy wczoraj żeby zabrać ze sobą psiworki i karimaty. (ja mam tylko dwa śpiwory które użyczę w pierwszej kolejności dzieciom i kobietom i staruszkom)
3 zakupiłam 4 kg swojskiej kiełbaski(jak zabraknie będziemy łapać wiewiórki, chodzić na grzyby, jeść korzonki gotować mech

) napoje i łychę (ilość ograniczona, kto póxno przychodzi sam sobie szkodzi ) funduje ojciec Dyrektor
Ci co nie wiedzą jak dojechać niech się kontaktują z tymi co wiedzą

..................
ja po Was wyjadę, będę czekać za mostem na Wierzbicy po prawej stronie przy sklepie spożywczym. Czerwona almera z ciemnymi szybkami i antenką CB to bedem ja

PROSZĘ TYLKO CHWILKĘ WCZEŚNIEJ ZADZWONIĆ DO CIACHA tel w profilu ( kto jeszcze nie ma ten niech żałuje

)
Starszyznę proszę o pzrygotowanie kartek na gwałt dla Ciacha

mnie też się coś od życia należy
gratis muza będzie DŻEM
LISTA
Organizator
1 SZARLOTKA & Celik[/b]