South Park
- Poldek13
- pisarz
- Imię: Robert
[quote="Wojtek86"]Wybiera się ktoś 27 lutego na bazar do Katowic??[/quote]
Prawdopodobnie będziemy jechać z paczką ale dla pewności odezwe się z 2 dni przed[glow=red][/glow]
[ Dodano: |8 Mar 2011|, o 10:19 ]
Hej hej, śmiga już ktoś w okolicach? Może jakieś spotkanie w Chudowie czy Ogrodzieńcu zaplanować?-)
Prawdopodobnie będziemy jechać z paczką ale dla pewności odezwe się z 2 dni przed[glow=red][/glow]
[ Dodano: |8 Mar 2011|, o 10:19 ]
Hej hej, śmiga już ktoś w okolicach? Może jakieś spotkanie w Chudowie czy Ogrodzieńcu zaplanować?-)
Poldek
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Pewenie.emil pisze:że ta stacja to ch...j* pomys
Połowa południa juz wtedy będzie na Jasnej Górze

Wybiera sie ktos w piatek lub sobotę?
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 8&t=h&z=18
ja staje jak rok temu, czyli jw
szukajcie czerwonej z kufrem i innym lewym bokiem
tel w podpisie
ja staje jak rok temu, czyli jw

- abook
- zadomowiony
- Imię: Kuba
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Przeszedłem się kilka razy po błoniach, ale niestety nie udało mi się namierzyć nikogo z VFR-OC
Jestem zawiedziony tym faktem

Jestem zawiedziony tym faktem

Ciężka praca jeszcze nikomu nie zaszkodziła, ale po co ryzykować?
Kluczborski Klub Miłośników VW Garbusa
Kluczborski Klub Miłośników VW Garbusa
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Re: South Park
Mam takie zapytanko do bractwa z Hanysowa. W czerwcu prawdopodobnie będę "służbowo" w Gliwicach i zastanawiam się nad dojazdem na moto. I tu pytanie - jaka jest atmosfera w Gliwicach wobec motków? Można go w miarę bezpiecznie zostawić na otwartym parkingu, czy szukać strzeżonego? Prawdopodobnie będę nocował albo w hotelu Diament Economy (ul. Zwycięstwa 42), albo Hotel Mikulski (ul. Dąbrowskiego 24), albo University Hotel Sezam (ul. Pszczyńska 89). Wiecie coś może o tych hotelach i ich okolicy, tudzież gdzie lepiej sprzęt zostawić? (bo jak wiadomo, chyba każde większe miasto ma okolice "lepsze" i "gorsze"
)

- juhass
- pisarz
- Imię: Tomasz
Tak na szybko, bo poprzednia odpowiedz poszła wraz z padem bazy:
Sugerował bym Sezama, tam masz obok parking strzeżony, ew niestrzeżony ale bezpieczny przed hotelem. Dużą zaletą jest, iż ten parking nie leży przy głównej drodze, jak w przypadku Diamenta.
Ewentualnie służę garażem, ale to ok 4km od centrum...
Sugerował bym Sezama, tam masz obok parking strzeżony, ew niestrzeżony ale bezpieczny przed hotelem. Dużą zaletą jest, iż ten parking nie leży przy głównej drodze, jak w przypadku Diamenta.
Ewentualnie służę garażem, ale to ok 4km od centrum...
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Dzięki wielkie za info. Faktycznie przed padem zdążyłem zauważyć, że coś napisałeś, ale już nie przeczytać.
A wiesz coś o tym Mikulskim? Patrząc na googlemaps odniosłem wrażenie, że też jest tam przy hotelu jakiś parking. Nie wiem, czy będę miał możliwość swobodnego wyboru hotelu (zależy od miejsc) to się wolę doinformować. Zwłaszcza że Mikulski chyba najbliżej punktu, gdzie mi się wszystko "będzie odbywać".
A wiesz coś o tym Mikulskim? Patrząc na googlemaps odniosłem wrażenie, że też jest tam przy hotelu jakiś parking. Nie wiem, czy będę miał możliwość swobodnego wyboru hotelu (zależy od miejsc) to się wolę doinformować. Zwłaszcza że Mikulski chyba najbliżej punktu, gdzie mi się wszystko "będzie odbywać".
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
Ktoś chętny na dziś jakaś Wisła albo Ustroń Szczyrk czy coś???
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)