To i ja sie wytłumacze czemu mnie nie było. Od dziś - sesja (poprawkowa) zaliczona.knight pisze:Zdałem egzaminy, te przez które zawaliłem zlot
Jestem z siebie dumny !!
POZYTYWNIE :)
ale co tam wybebeszac w tych akrapach?? one pewnie sa przeloty tak jak Twoje, a Ty przeciez nie masz golych kominow tylko tak jak w kazdym sznujacym sie przelotowym wydechu przez srodek idzie rura(rursko?) oblozona izolacja...Luke pisze:Benek to tez wybebesz co za problem nie widze
akrapy pewnie beda cichsze m.in przez to ze maja mniejsza srednice wylotu.
Bo maneta jest od tego aby krecic nia na całego - Yoghurty PTb
Nawet kobiety mają coś ciekawego do powiedzenia, jeśli się ich słucha wystarczająco długo...
Nawet kobiety mają coś ciekawego do powiedzenia, jeśli się ich słucha wystarczająco długo...

- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
no to nie tak zle, ale Benitto podaje juz przerazajace statystyki.....Luke pisze:gorna granica dla mnie jak na razie to 10 nawet na torze czy gumowaniu ale i tez po miescie;]
traska zalezy potrafila nawet zejsc do ponizej 6 <wow> ale top juz wstyd jak Ci tyle spali. ja wtedy jechalem z banda powolnych 'ołnersow'ale i tak bylo milo szczegolnie wieczorem na kwaterce :*a mnie przy 160-200 to tak 8 pali

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
A Ja dziś zażyłem pozytywu, gdy podeszła do mnie Pani przez innych nazywana "moher" ale z szacunku do starszych powiem starsza miła Pani, która to zaszczyciła mnie z wielkim bananem na twarzy textem "Wie Pan co ? mówi......tak słucham....odpowiadam....wygląda Pan groźnie kurcze.....mówi ....Ja? Jestem najspokojniejszym człowiekiem pod słońcem odpowiadam......" i nie wiem dlaczego bardzo mnie to rozśmieszyło i z dalszym baananem weszła do centrum handlowego
ogólnie bardzo miła starsza Pani o która dziś bardzo trudno
a może to był podryw aaa ?

a może to był podryw aaa ?

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie