Ło kurde to ja dziś zostałem zaskoczony, przez laske jak z metra wychodziłem normalnie jade sobie schodami na powierzchnie a tu nie laska dogoniła i zaczepiła, kurde szok zawsze to ja laski podrywam w środkach komunikacji miejskiej
I powiem że fajne ma oczy i zdrowo zakręcona może być ciekawie, zobaczymy jak dalej temat pojdzie
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Patrzę rano, a tu słoneczko (trochę wiało, ale to nic). Więc szybkie śniadanko, żonce buziaka i na moto. Nakręciłem stówkę
Ledwie wróciłem do domu a tu jak nie pierdyknie. Śnieg, deszcz, deszcz ze śniegiem, śnieg z deszczem.
Kto rano wstaje temu... kilometry na koło wskakują
A Ja przed pracą przy przepędziłem sprzęta przez dzielnicę bez tłumika 2 rundy delikatnym gazem po 300 metrów i sąsiedzi na zewnątrz A jak ryknąłem na postoju to pies uciekł
i jeszcze jeden pozytyw ważny .... zajebiście.... VFR bez żadnego plastiku z bakiem i siedzeniem też wygląda pięknie mały street
[ Dodano: 2008-01-29, 01:35 ]
ale pozytyw.......mega pozytyw...........Knight pomógł mi przeprowadzić wymianę płynu hamulcowego i sprzęgłowego i jeszcze uświadomił mnie w paru sprawach, KNIGHT gościu nie mam słów przyjacielu nie mam słów
maszynka dziś dostała nowe płyny w oplotach .... jutro dostanie nowe świeczki...nowe klocki tył.....wyczyszcze jej łańcuszek co by po podwórku z brudnym nie latała, zaciski będzie miała czyściutkie i elektryka jej działa cała, kierunki jak talala a za to, że nei ma błędów będzie miała ładnie pomalowany błotnik i lustereczka Boże, cóż to za miłość
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
no i pojeżdżone... co prawda 10 km z serwisu do zimowego legowiska ale zawsze... w palce zimno, w nóżki zimno ale wrażenia bezcenne.... poza tym niebieska strzałka dostała nowe kapcie, olej, filtry, świece, łożysko główki i napędzik. Dawać tu wiosnę!
Ja dziś zrobiłem pierwsze 15 km u siebie. Moto przerejestrowane i nic tylko śmigać. A że kupiłem wypucowaną sztuke to po śmiganiu wziąłem szmatke i polerka. Oczywiście musiałem użyć automaxu na aluminiowe elementy
Nowe sprzęgło i zagadka dlaczego w zestawie było 6 sprężyn a nie 5?
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA KTM EXC 250 2T BYŁ TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ Triumph Tiger 1050 VFR 750 RC 36II
Teges to nowy olej i filtr w mojej VFRce. Stary miał niby zaledwie nieco ponad 4000km ale miał już ponad półtora roku (to sie Niemiec najeździł ) dziwne uczucie jak sie zlewa z silnika olej ledwo brązowy
PZDR!