Wow, chlopaki, ale sie temat rozwinal

teraz napisze krotko bo klepie z telefonu, wieczorem w chacie sie wypowiem ze szczegolami:)
Ogolnie rzecz biorac wiekszosc tych pan co sie u mnie rozbieraja to kolezanki mojej narzeczonej. Sama mi je podsuwa, wiec jak mam czas to pstrykam. Rzadko jednak, bo z zawodostwa juz zrezygnowalem, wiecej rozpychania sie po rynku i szukania zlecen niz fotografowania.
zawsze powtarzalem ze najszczesliwszy fotograf to amator.
Kiedys robilem wszystkie rodzaje zdjec jak leci. Od kiedy robie tylko dla siebie, a moja Daga zauwazyla ze najlepiej wychodza mi akty, skupilem sie na tym rodzaju zdjec.

chociaz wole moiwc ze moj zakres zdjec to "sexy" a nie koniecznie golo i wesolo:)
Skad biore dziewczyny... nie mam pojecia. Jakos same sie znajduja. Ostatnio na operacji wszczepienia implantu w kajetanach poznalem mloda dziewczyne. Dwa dni szpitalnej znajomosci i juz sie zadeklarowala ze chce sesje u mnie.
Nawiasem mowiac duzo dziewczyn chce foty z motocyklem. A przydaloby sie cos lepszego do oparcia niz moja leciwa kawasaki:) wiec jak ktos chce uzyczyc maszyny, niech da znac:)
Dobra napisze wieczorem i wrzuce nastepne foty bo mi telefon juz sie przegrzewa:)
Ps. eater, ty sie zakochujesz we wszystkim co ma gola pupe, nogi i nie ma ptaka:p