FWM czyli front wyzwolenia murzyna (naszego)
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
najpierw piszesz, że nie wiesz o co a potem oceniasz, że kara jest za surowa...nie uwazasz, że brak tu logiki??? to takie małe spostrzeżenie....Thor. pisze: Dżakson podpadł ? muszę nadrobić straty i poczytać o co poszło

kara karą, czy jest ona sprawiedliwa czy nie, nie chcę tego oceniać tutaj i teraz, ale uważam że miesiąc czasu bez pisania postów jest wystarczający.
Moczynos w futrze model 2016 help
-
- klepacz
- Kontakt:
A ja z kolei, mialem wczoraj proroczy sen. Snilo mi sie, ze objawila mi sie nowa vfr 1200. I faktycznie bylo 1200 i 150 kucy i V4 i faktycznie byla idealna i piekna, miala idealne hample, niesamowitego powera, stwrzona do dlugch tras i do szalnstw na torze, perfekcja, nasz dlugo oczekiwany mesjasz. I sluchajcie, gdy tylko pojawila sie wlasnie ona, nasza zbawicielka, to na forum nagle zapanowal pokoj, wszyscy przestali sie czepiac i okazalo sie, ze ostrzezenia nie sa juz nikomu potrzebne..... oczekujcie nowego proroka, szukajcie znakow na niebie ..... amen.
Ostatnio zmieniony pt 31 lip 2009, 15:58 przez Kawa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- klepacz
- Kontakt:
To jest stuff na specjalne zamowienie, ale czego sie nie robi dla ownersowppamula pisze:Kawa gdzie kupujesz? Daj mi też adres dealera.![]()
Ale dżekson nie jest mesjaszem.... tak mysłę.Kawa pisze:A ja ciagle widze znaki, ale to swiadczy tylko o tym, ze mesjasz nadejdzie niebawem
A co do tematu to pozamiatane i przesłanie jasne i klarowne.

A co do dzeksona, no to faktycznie nie jest mesjaszem, ale jak sie pojawi nowa VFR 1200 to uwolni nas wszystkich, uwolni od naszych fochow i uprzedzen rasowych - nie bedze na to czasu, bo bedziemy smigac

Czy wy tez czasem macie poczucie, ze jestescie Jezusem?

- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
generalnie uważam kneblowanie za słaby argument w dyskusji.
Żeby było światło musi być ciemność, aby byli biali muszą być murzyny, żeby była Honda musi tez istnieć - przepraszam za wyrażenie Kawałsraki itd itp.
Jak mnie czyjeś poglądy weqrywiają to staram się odpłacać pięknym za nadobne bo podoba mnie się zasada, ze kto z Mieciem wojuje od Miecia ginie.
No chyba, ze szkaluje miłościwie nam urzędującego Prezydenta lub brata jego jedynego... a to ban ban ban i to dożywocie albi i jeszcze dłużej.
Pewnie można przy logowaniu prosić o PESEL lub nr konta w banku - tam jest suma kontrolna i już ciut trudniej podszyć się pod incognita. W końcu ile ciotek i znajomych udzieli nam informacji na tematy tak intymne jak PESEL, ale po co?
W obliczu wroga łączymy się i dajemy mu odpór - co jest bardzo ożywcze i odświeżające na forum jak wiosenna burza. To dobre zjawisko i nawet niektórzy wykorzystują to pod-SUWA-jąc nam teksty pod inco-nickami i wsadzają kij w mrowisko, aby spolaryzować (trudne słowo) poglądy
Howgh
PiSS - a co do punktów karnych to nietety nie jest tak różowo i jak się na ten przykład zgromadzi tak około 38 to pozamiatane. System się blokuje i można se czekać do usrrr...ebrzonej starości i ni hu hu się samo nie zlikwiduje
ale zawsze pozostaja uprawnienia na taczkę dwukołową
Żeby było światło musi być ciemność, aby byli biali muszą być murzyny, żeby była Honda musi tez istnieć - przepraszam za wyrażenie Kawałsraki itd itp.
Jak mnie czyjeś poglądy weqrywiają to staram się odpłacać pięknym za nadobne bo podoba mnie się zasada, ze kto z Mieciem wojuje od Miecia ginie.
No chyba, ze szkaluje miłościwie nam urzędującego Prezydenta lub brata jego jedynego... a to ban ban ban i to dożywocie albi i jeszcze dłużej.
Pewnie można przy logowaniu prosić o PESEL lub nr konta w banku - tam jest suma kontrolna i już ciut trudniej podszyć się pod incognita. W końcu ile ciotek i znajomych udzieli nam informacji na tematy tak intymne jak PESEL, ale po co?
W obliczu wroga łączymy się i dajemy mu odpór - co jest bardzo ożywcze i odświeżające na forum jak wiosenna burza. To dobre zjawisko i nawet niektórzy wykorzystują to pod-SUWA-jąc nam teksty pod inco-nickami i wsadzają kij w mrowisko, aby spolaryzować (trudne słowo) poglądy

Howgh
PiSS - a co do punktów karnych to nietety nie jest tak różowo i jak się na ten przykład zgromadzi tak około 38 to pozamiatane. System się blokuje i można se czekać do usrrr...ebrzonej starości i ni hu hu się samo nie zlikwiduje

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
a teraz ja wszedłem na ten temat, i zdanie mam dość proste. Jak ktoś, a murzyn był idealnym przykładem, generalnie WKU_R_W_I_A absolutnie wszystkich, dostaje jedno drugie ostrzeżenie, i dalej wku.. denerwuje wszystkich, przy okazji nikogo nie ciesząc - to niech wy_pie_rdala bo wychodzi na to że do życia w społeczeństwie się nie nadaje, a nie naszą zabawą jest go uczyć życia.
Mryf powinien blokować po adresie IP, wtedy zmiana nazwy konta nie da nic.
Pytanie jest tylko jedno - kto powinien decydować o tym czy komuś należy się ostrzeżenie, i za co to ostrzeżenie się należy? Uważam że demokracja nie ma tu prawa bytu, bo zawsze znajdą się krypto supermani, w obronie uciśnionych, wiec proponuję swoją osobę jako tego który wskazuje do dawania ostrzeżeń.
Zacznę od swoich ludzi.
- Umbercik, Shoo, Jaszczur, Olo ,Sylwio!
- I jeszcze ja jeszcze ja.
- No dobra, jeszcze Ty Slawoo! .. Wy_pie_rdalać!
Mryf powinien blokować po adresie IP, wtedy zmiana nazwy konta nie da nic.
Pytanie jest tylko jedno - kto powinien decydować o tym czy komuś należy się ostrzeżenie, i za co to ostrzeżenie się należy? Uważam że demokracja nie ma tu prawa bytu, bo zawsze znajdą się krypto supermani, w obronie uciśnionych, wiec proponuję swoją osobę jako tego który wskazuje do dawania ostrzeżeń.
Zacznę od swoich ludzi.
- Umbercik, Shoo, Jaszczur, Olo ,Sylwio!
- I jeszcze ja jeszcze ja.
- No dobra, jeszcze Ty Slawoo! .. Wy_pie_rdalać!